Het regent sterren voor My Fair Lady! 12-11-2017

My Fair Lady is te zien op dinsdag 19woensdag 20 en donderdag 21 december 2017 in Schouwburg Hengelo. De pers is enthousiast over deze nieuwste versie van het bekende verhaal over het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle, wat zich uit in een flink aantal sterren!

Een excentrieke professor neemt de weddenschap aan om het eenvoudige bloemenmeisje Eliza om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen….

BN'ers over My Fair Lady:

"Han Oldigs is echt weergaloos goed" - Alex Klaasen
"By far de beste vader Doolittle die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt en gezien heb. Han Oldigs is echt briljant" - Vera Mann
"Boven verwachting. Eliza, Esmée Dekker, een openbaring." - Jacques d'Ancona|
"Alles is even charmant en even prachtig, even hartverwarmend als in de film. Alleen Pa Doolittle is beter dan de film ooit heeft kunnen laten zien." - Inge Ipenburg
"Echt een superleuke, mooie, vrolijke voorstelling." - Bettina Holwerda Bakkum


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Muzikanten en zangers gezocht voor Stork 150 Jaar – The PromsMuzikanten en zangers gezocht voor megakoor en -orkest! Geef je snel op!
Extra voorstelling 'Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers'Wegens grote belangstelling heeft Schouwburg Hengelo op vrijdag 14 september een extra voorstelling geboekt van ‘Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers deel III’ van de cabaretiers André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink.
De AVG en uw privacy bij Schouwburg HengeloPer vrijdag 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Graag leggen wij uit wat dit voor u als bezoeker van Schouwburg Hengelo betekent.