Pieter Konijn (3+) | zo 9 oktober 14.00 + 16.00 uur 19-09-2022

In Het avontuur van Pieter Konijn raakt Pieter verstrikt in de moestuin van meneer Verhoef!
Gelukkig wordt hij gered door zijn neefje Benjamin en krijgt Pieter hulp van een lief roodborstje.

Een grappige, spannende en interactieve voorstelling met poppen van 60 minuten voor jong en oud. Joris van Veldhoven (Dolfje Weerwolfje, Foeksia de Miniheks, De Sprookjessprokkelaar) is verantwoordelijk voor het prachtige decor.

Lieve Noël" schreef Beatrix Potter in september 1893 aan het zieke zoontje van haar voormalige gouvernante, "ik weet niet wat ik moet schrijven, daarom zal ik je een verhaaltje vertellen over vier konijntjes. Ze heten: Flopsy, Mopsy, Cottontail en Peter." Sindsdien hebben generaties kinderen en volwassenen met opwinding en ontroering genoten van de verhaaltjes van Beatrix Potter. Het ondeugende konijn met zijn vrolijke konijnstreken bezoekt 9 oktober Schouwburg Hengelo! >>> Koop hier kaarten voor Pieter Konijn >>>

Pssst: Luister hier naar het liedje Help elkaar een handje of een pootje. Dan kan je straks in de schouwburg lekker meezingen! 


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Collega gezocht: medewerker theaterkassaOp zoek naar een afwisselende functie in een inspirerende werkomgeving? Kom dan werken bij de theaterkassa van Schouwburg Hengelo!
'Knor' in de herfstvakantie in Filmhuis Hengelo!De nationaal en internationaal jubelend ontvangen Nederlandse stop motion film 'Knor' werd afgelopen zomer meer dan 50 duizend keer in de bioscoop gezien en dingt dit jaar mee naar vier Gouden Kalveren én een Oscar! Knor draait in de herfstvakantie in ons filmhuis.
SchouwArt nodigt u uit | feestelijke opening eerste expositie!Zaterdag 1 oktober opent het gloednieuwe kunstpodium SchouwArt feestelijk haar deuren ín Schouwburg Hengelo! Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom om de eerste gezamenlijke expositie te bekijken. Toegang is gratis!