Henk Lassche, jubileumtentoonstelling in HeArtGallery 19-12-2018

Schilder Henk Lassche zit 45 jaar in het schildersvak. Ter gelegenheid hiervan speelt hij een thuiswedstrijd met twee overzichtstentoonstellingen in zijn woonplaats Hengelo: een in Schouwburg Hengelo en sinds 16 december een in HeArtGallery. Lassche, bekend om zijn landschappelijke, dik geschilderde olieverfschilderijen, had verschillende tentoonstellingen in musea en galeries in binnen- en buitenland. De laatste keer dat er een overzicht van zijn werk te zien was in Hengelo, is 31 jaar geleden.

Op 16 december 2018 is de jubileumtentoonstelling van Lassche geopend en te bezichtigen in de Hengelose HeArtGallery. https://www.heartgallery.info/

Daarnaast is het werk van Henk Lassche tot 1 september 2019 te zien in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo. Deze is toegankelijk voor bezoekers van de voorstellingen en concerten in de Rabozaal van de schouwburg.

Ter gelegenheid van dit jubileum is er een kleurenbrochure uitgebracht over het leven en werk van Lassche.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Uw mening over theateraanbod seizoen 2018/2019Schouwburg Hengelo hoort graag uw mening en stuurt na elke voorstelling of concert een korte enquête. Dit zijn de resultaten.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo
Hanna van Hendrik houdt nieuwe audities voor jonge ambitieuze dansersHanna van Hendrik is een succes en wordt verlengd. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe dansers.