Helligen Hendrik in reprise! | do 10 oktober 20.00 uur 11-06-2024

Wat doe je als je stamkroeg dreigt te sluiten, omdat de hoogbejaarde café-eigenaar ermee stopt? Dan ga je zelf achter de bar staan! Tenminste, als je Helligen Hendrik heet.

In de voorstelling Bar & Boos is Hendrik van der Pette kroegbaas tegen wil en dank. Dat maakt zijn humeur er niet beter op maar, goed dat was toch al nooit al te best. Vanachter de toog komt de nurkse Tukker weer met tal van hilarische bespiegelingen en maatschappelijke tirades. Hij ergert zich bijvoorbeeld aan de roddelcultuur in zijn dorp en aan het chronische gebrek aan dorpsgekken in het straatbeeld. Kortom: ook in deze show kan het publiek zich weer opmaken voor een ouderwets avondje ‘helligheid’.

Na het succes van zijn nieuwste show Bar & Boos afgelopen seizoen, mogen we Hendrik nog een keer voor deze reprise ontvangen! Bestel hier uw kaarten!


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Nieuwe exploitant The Green Room HengeloOp vrijdag 19 juli is The Green Room voor het laatst geopend onder leiding van JP van den Bent Stichting. Eelko Blankenstein is de nieuwe exploitant. De heropening staat gepland voor eind augustus.
ZomersluitingSchouwburg Hengelo is in verband met de zomervakantie gesloten van maandag 15 juli t/m zondag 1 september. Ook zijn er gedurende deze periode geen exposities van SchouwArt.
Recordaantal bezoekers voor Schouwburg HengeloMet ruim 76.000 bezoekers bij de professionele theatervoorstellingen had de Hengelose schouwburg een recordaantal bezoekers in 2023-2024, het hoogste aantal sinds de kredietcrisis zo’n 15 jaar geleden. Theaterbezoek zit weer in de lift, blijkt ook uit de voorverkoopcijfers van het nieuwe theaterseizoen.