Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Gratis toegang bij concert van Gillian op zondag 25 september a.s. 14-09-2016

Gillian speelt akoestische luister- en swingmuziek in Brasserie So Nice.

De band Gillian speelt pop, folk en ballads. De band brengt met vierstemmige zang en een diversiteit aan instrumenten popliedjes terug naar een verrassende akoestische eenvoud. Het repertoire is veelzijdig en gevarieerd.

Gillian bestaat uit:

Arenda van den Belt: zang
Chris Kerdel: toetsen, accordeon, gitaar, ukelele, zang
Karel Kerssies: basgitaar
Peter Veltman: zang, gitaar, mondharmonica
Anjo Boone: zang, gitaar, percussie

Rabotheater presenteert: 'So Noizy':

Het Rabotheater geeft ruimte aan (regionaal) talent en organiseert  daarom: ‘So Noizy’ op het podium van het theatercafé van het Rabotheater. Brasserie So Nice is in principe elke zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur beschikbaar voor bandjes, dichters, singer-songwriters, etc.

Wanneer

Zondag 25 september, aanvang 16:00 uur in Brasserie So Nice, het theatercafé van het Rabotheater.

De entree is gratis. Uiteraard kan tijdens of na afloop van het concert in de Brasserie iets gedronken of gegeten worden. U bent van harte welkom!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.