Gratis toegang bij concert van Gillian op zondag 25 september a.s. 14-09-2016

Gillian speelt akoestische luister- en swingmuziek in Brasserie So Nice.

De band Gillian speelt pop, folk en ballads. De band brengt met vierstemmige zang en een diversiteit aan instrumenten popliedjes terug naar een verrassende akoestische eenvoud. Het repertoire is veelzijdig en gevarieerd.

Gillian bestaat uit:

Arenda van den Belt: zang
Chris Kerdel: toetsen, accordeon, gitaar, ukelele, zang
Karel Kerssies: basgitaar
Peter Veltman: zang, gitaar, mondharmonica
Anjo Boone: zang, gitaar, percussie

Rabotheater presenteert: 'So Noizy':

Het Rabotheater geeft ruimte aan (regionaal) talent en organiseert  daarom: ‘So Noizy’ op het podium van het theatercafé van het Rabotheater. Brasserie So Nice is in principe elke zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur beschikbaar voor bandjes, dichters, singer-songwriters, etc.

Wanneer

Zondag 25 september, aanvang 16:00 uur in Brasserie So Nice, het theatercafé van het Rabotheater.

De entree is gratis. Uiteraard kan tijdens of na afloop van het concert in de Brasserie iets gedronken of gegeten worden. U bent van harte welkom!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!