Goede recensies 'De Verleiders' 13-11-2014

De allereerste DE VERLEIDERS-komedie wist Nederland in no time te veroveren met uitverkochte zalen, prachtige recensies en een volle prijzenkast als resultaat- waaronder de Toneelpublieksprijs en de Louis d'Or voor Pierre Bokma. Nu brengt dezelfde sublieme cast een zinderende voorstelling over de bankensector. DSB, ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS en andere roversnesten worden theatraal gefileerd.

Na het vorige succesvolle deel; de val van een super-man, is dit alweer de derde in de glorieuze reeks van DE VERLEIDERS-voorstellingen. In alle delen worden belangrijke bestuurlijke kwesties op satirische wijze ontrafeld en toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Door de bank genomen is opnieuw een faction-meesterwerk, een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid. Om zowel van te smullen als te gruwelen. Te zien in Rabotheater Hengelo op zaterdag 7 februari 2015, reserveer nu mooie plaatsen!

Cast: Pierre Bokma, Victor Löw, Leopold Witte, George van Houts en Tom de Ket.

Mooie 4- en 5 sterren recensies voor 'De Verleiders - door de bank genomen':

Het Parool ****: 'Schrijver van Houts heeft zijn huiswerk opnieuw uitstekend gedaan'

Trouw ****: '...verrukkelijk gepresenteerd en gespeeld...  '

De Telegraaf ****: '... een must see voor iedere Nederlander...  '

Metro ****:'...de derde Verleiders is weer geschikt voor een groot publiek en een leuke avond.  

Theaterkrant *****: ''Bankiers vakkundig om de oren geslagen.  '


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!