Goed nieuws! We mogen weer open 27-05-2021

Goed nieuws! Zojuist is tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigd dat de theaters vanaf 5 juni weer open mogen.

Dit betekent dat er vanaf volgende week weer voorstellingen en concerten in Schouwburg Hengelo zijn. In eerste instantie zijn maximaal 50 bezoekers bij een voorstelling toegestaan. Met deze voorwaarde zal een aantal voorstellingen nog niet door kunnen gaan, maar een deel ook zeker wel! 

De eerste voorstellingen die doorgaan zijn de jeugdvoorstelling 'Vergeten dieren en verloren zaken (6+)' van Duda Paiva op zondag 6 juni en het nieuwst werk van theatermaker en beeldend kunstenaar Dries Verhoeven 'Broeders verheft u ter vrijheid' op donderdag 10 juni. Kijk hier voor de rest van het programma


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen aangekondigde maatregelen 26 novemberHet was onvermijdelijk: de hele samenleving wordt geconfronteerd met extra maatregelen. De consequenties zijn groot. Wij zullen alle bezoekers met kaarten voor voorstellingen tot 19 december persoonlijk informeren. De geplande activiteiten van dit weekend (26, 27 en 28 november) gaan door met inachtneming van de geldende maatregelen. Blijf gezond en hopelijk tot snel!
Coronatoegangsbewijs (met QR-code & ID-bewijs) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Daarnaast moet ook een ID-bewijs worden getoond bij de toegangscontrole.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.