Goed nieuws! We mogen weer open 27-05-2021

Goed nieuws! Zojuist is tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigd dat de theaters vanaf 5 juni weer open mogen.

Dit betekent dat er vanaf volgende week weer voorstellingen en concerten in Schouwburg Hengelo zijn. In eerste instantie zijn maximaal 50 bezoekers bij een voorstelling toegestaan. Met deze voorwaarde zal een aantal voorstellingen nog niet door kunnen gaan, maar een deel ook zeker wel! 

De eerste voorstellingen die doorgaan zijn de jeugdvoorstelling 'Vergeten dieren en verloren zaken (6+)' van Duda Paiva op zondag 6 juni en het nieuwst werk van theatermaker en beeldend kunstenaar Dries Verhoeven 'Broeders verheft u ter vrijheid' op donderdag 10 juni. Kijk hier voor de rest van het programma


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2021In de zomerperiode is Schouwburg Hengelo beperkt bereikbaar. De kassa is gesloten van 12 juli t/m 22 augustus. Het kantoor is gesloten van 26 juli t/m 22 augustus. Maandag 23 augustus zijn zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch bereikbaar.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is opzoek naar horecamedewerkers.
Goed nieuws! We mogen weer openZojuist is tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigd dat de theaters vanaf 5 juni weer open mogen.