Goed nieuws! We mogen weer open 27-05-2021

Goed nieuws! Zojuist is tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigd dat de theaters vanaf 5 juni weer open mogen.

Dit betekent dat er vanaf volgende week weer voorstellingen en concerten in Schouwburg Hengelo zijn. In eerste instantie zijn maximaal 50 bezoekers bij een voorstelling toegestaan. Met deze voorwaarde zal een aantal voorstellingen nog niet door kunnen gaan, maar een deel ook zeker wel! 

De eerste voorstellingen die doorgaan zijn de jeugdvoorstelling 'Vergeten dieren en verloren zaken (6+)' van Duda Paiva op zondag 6 juni en het nieuwst werk van theatermaker en beeldend kunstenaar Dries Verhoeven 'Broeders verheft u ter vrijheid' op donderdag 10 juni. Kijk hier voor de rest van het programma


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Wij zoeken een assistent hoofd horecaSchouwburg Hengelo is per direct op zoek naar een assistent hoofd horeca voor minimaal 24 uur.
Goed nieuws! We mogen weer openZojuist is tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigd dat de theaters vanaf 5 juni weer open mogen.
Corona-steunregeling voor theatermakers en gezelschappen in de Provincie OverijsselDe Stichting 4 Oost heeft een Corona-steunregeling ontworpen voor theatermakers. Er wordt een bedrag beschikbaar gesteld voor het realiseren van professionele, kwalitatief hoogwaardige (muziek)theaterproducties in Overijssel in de periode 1 juli 2021 t/m 30 juni 2023. Aanvragen kunnen t/m 30 juni 2021 worden ingediend.