Gezocht: talenten uit Berflo Es voor Open Podium tijdens wijkfestival 15-07-2022

Schouwburg Hengelo on Tour is een uniek cultuurproject voor, door en vooral mét een Hengelose wijk. Na de succesvolle primeur in 2019 in de Hasseler Es strijkt de schouwburg op vrijdag 9 en zaterdag 10 september neer in Berflo Es. Voor het Open Podium op het buitenpodium zijn nog een paar speelplekken beschikbaar.

Open Podium
Op zaterdagmiddag 10 september is er een vrijetijdsmarkt en vinden er op het buitenpodium op het Apolloplein bij MFA ’t Berflo diverse optredens plaats. Daar is ook plek voor acts die woonachtig / actief zijn in Berflo Es. Het open podium staat open voor deelnemers uit alle theatergenres: van dans tot zang en van spoken word tot muziek.

De organisatie is in handen van Linda Koezen, projectleider stadsprogrammering: “De editie van Schouwburg Hengelo on Tour van 2019 staat nog in mijn geheugen gegrift. Om samen met wijkbewoners iets neer te zetten, is fantastisch! Ik ben blij dat we na drie jaar eindelijk weer ‘on tour’ mogen. En ik weet zeker dat er in Berflo Es ook muzikaal en danstalent is en ik nodig ze van harte uit voor een optreden tijdens ons Open Podium.”

Aanmelden
Aanmelden voor het Open Podium kan door een mail te sturen naar Linda Koezen via l.koezen@schouwburghengelo.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en een korte omschrijving van de act. Deelname is kosteloos.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Zomersluiting kassaDe theaterkassa is vanwege de zomervakantie gesloten tot 29 augustus. De schouwburg is wel bereikbaar via info@schouwburghengelo.nl. Uw mail wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. We wensen u een fijne zomer toe en heel graag tot ziens bij Schouwburg Hengelo!
Theater de Makkers zoekt liefdesverhalenOp vrijdag 9 en zaterdag 10 september organiseert Schouwburg Hengelo in Berflo Es een wijkfestival, onder de noemen Schouwburg Hengelo on Tour. Theater de Makkers is op 10 september met hun kunstinstallatie aanwezig en is op zoek naar Hengelose liefdeskoppels die hun verhaal met hen wil delen!
Gezocht: talenten uit Berflo Es voor Open Podium tijdens wijkfestivalSchouwburg Hengelo on Tour is een uniek cultuurproject voor, door en vooral mét een Hengelose wijk. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september strijkt de schouwburg neer in Berflo Es. Voor het Open Podium op het buitenpodium zijn nog een paar speelplekken beschikbaar.