Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg Hengelo 24-03-2020

Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen. Dat betekent dat alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten in Schouwburg Hengelo t/m 1 juni niet doorgaan.

Ook de voorstellingen in Kulturhus Borne, de kamermuziekconcerten in de Waterstaatskerk en het concert van TCOV op 27 maart in de Stadhuishal gaan niet door.

Voor informatie over de filmvertoningen van Filmhuis Hengelo, klik hier.

Wij zijn op dit moment druk bezig al deze voorstellingen, concerten en evenementen naar een later tijdstip te verplaatsen. Wij weten nu al dat dit voor veel voorstellingen zal lukken. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig. De communicatie over vervangende data en de verdere afwikkeling wordt landelijk gecoördineerd. Wij verwachten binnen enkele weken u hierover nader te kunnen informeren. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

Aangepaste bereikbaarheid

Schouwburg Hengelo is tot en met 1 juni a.s. gesloten voor bezoekers. Van woensdag 18 maart t/m maandag 1 juni 2020 is Schouwburg Hengelo alleen telefonisch of per mail te bereiken van maandag t/m vrijdag van 12.00 – 16.00 uur via info@schouwburghengelo.nl of 074-2556789. Op zaterdag is de kassa gesloten.

Vragen over het afwikkelen van afgelaste voorstellingen i.v.m. het coronavirus kunnen we helaas nog niet beantwoorden.

Ook ons kantoor is alleen telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 12.00 – 16.00 uur. Medewerkers kunt u het beste via e-mail bereiken, klik hier voor een overzicht van alle e-mailadressen. Wilt u op de hoogte blijven? Raadpleeg dan regelmatig de website én social media van Schouwburg Hengelo voor het laatste nieuws. Wij gaan ervan uit u hiermee vooralsnog voldoende te hebben geïnformeerd en hopen op uw begrip.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.