Gelukkig nieuwjaar & theatertips voor thuis 01-01-2021

Namens alle medewerkers van Schouwburg Hengelo een gelukkig en gezond 2021!

De schouwburg is nog t/m 19 januari gesloten. Wij hebben leuke (online) theateractiviteiten voor u verzameld, zodat u tijdens de lockdown toch van theater kunt genieten. Veel kijkplezier en tot snel in Schouwburg Hengelo!

Van Hoorne Kids TV – Op het YouTube kanaal Van Hoorne KIDS TV zijn sprookjesmusicals als De Kleine Zeemeermin, Roodkapje en Sneeuwitje, maar ook alle afleveringen van Fien & Teun, Pipo de Clown en Titus & Fien TV te zien. Urenlang kijkplezier voor de hele familie!

Nieuwjaarsshow met Titus & Fien - Ga knallend het nieuwe jaar in met het tovenaarsduo Titus & Fien. Kijk op vrijdag 1 januari naar de Nieuwjaarsshow van Titus & Fien TV. De show is van 16:00 tot 18:00 uur te bekijken op Facebook en Youtube.

Introdans Thuisbioscoop - Introdans voegt de komende tijd wekelijks nieuwe video's en registraties van voorstellingen toe aan de Introdans Thuisbioscoop. En alle video's (m.u.v. AMAZING ASIA Online) zijn gratis te bekijken.

Phion (Orkest van het Oosten) – Concert in Huis is het nieuwe livestream- en registratieplatform van Classic.nl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en Residentie Orkest Den Haag. Phion biedt de komende tijd elke maand een of twee concerten via dit platform aan die te bekijken zijn tegen betaling van een kleine vergoeding.

Podcast: De Theaterbeprater - Acteur Sander Plukaard gaat in de podcast De Theaterbeprater, van Toneelschuur Producties, in gesprek met acteurs, regisseurs, dramaturgen, scenografen, muzikanten, recensenten én nieuw talent. Jeugdvriend Aaron begeleidt hem op zijn weg.

Podcast: De Verleiders - In deze podcast spreken theatermakers en 'Verleiders van het eerste uur' Tom de Ket en George van Houts met uiteenlopende gasten over de thema’s uit hun nieuwste voorstelling Pandepaniek (7 mei 2021 in de schouwburg).

Theaterflix - Netflix, maar dan voor het theater! Maak gratis kennis met Theaterflix en bekijk  cabaret-, jeugd- en toneelvoorstellingen. Wordt abonnee en krijg toegang tot alle voorstellingen!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Sluiting Schouwburg Hengelo verlengd tot en met 15 maartTot onze grote spijt moeten we voor de vierde keer op rij melden dat de sluiting van de schouwburg opnieuw wordt verlengd. Het kabinet heeft zojuist bekend gemaakt dat op een paar kleine versoepelingen na de maatregelen van kracht blijven tot en met 15 maart.
Sluiting Schouwburg Hengelo opnieuw verlengdZoals verwacht heeft het kabinet zojuist bekend gemaakt dat de lockdown wordt verlengd. Op een paar kleine versoepelingen na blijven de maatregelen van kracht. Dit betekent dat de sluiting van de schouwburg wordt verlengd tot en met 2 maart.
Sluiting Schouwburg Hengelo verlengd tot en met 9 februariZojuist heeft het kabinet bekend gemaakt dat de huidige lockdown, die in ieder geval zou duren tot en met 19 januari, is verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Alle voorstellingen, concerten en filmvertoningen in deze periode zullen worden verplaatst of geannuleerd.