Gelukkig nieuwjaar & theatertips voor thuis 01-01-2021

Namens alle medewerkers van Schouwburg Hengelo een gelukkig en gezond 2021!

De schouwburg is nog t/m 19 januari gesloten. Wij hebben leuke (online) theateractiviteiten voor u verzameld, zodat u tijdens de lockdown toch van theater kunt genieten. Veel kijkplezier en tot snel in Schouwburg Hengelo!

Van Hoorne Kids TV – Op het YouTube kanaal Van Hoorne KIDS TV zijn sprookjesmusicals als De Kleine Zeemeermin, Roodkapje en Sneeuwitje, maar ook alle afleveringen van Fien & Teun, Pipo de Clown en Titus & Fien TV te zien. Urenlang kijkplezier voor de hele familie!

Nieuwjaarsshow met Titus & Fien - Ga knallend het nieuwe jaar in met het tovenaarsduo Titus & Fien. Kijk op vrijdag 1 januari naar de Nieuwjaarsshow van Titus & Fien TV. De show is van 16:00 tot 18:00 uur te bekijken op Facebook en Youtube.

Introdans Thuisbioscoop - Introdans voegt de komende tijd wekelijks nieuwe video's en registraties van voorstellingen toe aan de Introdans Thuisbioscoop. En alle video's (m.u.v. AMAZING ASIA Online) zijn gratis te bekijken.

Phion (Orkest van het Oosten) – Concert in Huis is het nieuwe livestream- en registratieplatform van Classic.nl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en Residentie Orkest Den Haag. Phion biedt de komende tijd elke maand een of twee concerten via dit platform aan die te bekijken zijn tegen betaling van een kleine vergoeding.

Podcast: De Theaterbeprater - Acteur Sander Plukaard gaat in de podcast De Theaterbeprater, van Toneelschuur Producties, in gesprek met acteurs, regisseurs, dramaturgen, scenografen, muzikanten, recensenten én nieuw talent. Jeugdvriend Aaron begeleidt hem op zijn weg.

Podcast: De Verleiders - In deze podcast spreken theatermakers en 'Verleiders van het eerste uur' Tom de Ket en George van Houts met uiteenlopende gasten over de thema’s uit hun nieuwste voorstelling Pandepaniek (7 mei 2021 in de schouwburg).

Theaterflix - Netflix, maar dan voor het theater! Maak gratis kennis met Theaterflix en bekijk  cabaret-, jeugd- en toneelvoorstellingen. Wordt abonnee en krijg toegang tot alle voorstellingen!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.
Bezoekers verrast met mondkapjes van Hengelose kunstenaarsDe komende weken worden 2.000 bezoekers van de schouwburg verrast met bijzondere mondkapjes. De selectie bestaat uit bezoekers die in de anderhalf jaar voordat corona zijn intrede deed in Nederland de schouwburg het vaakst hebben bezocht en Vrienden van Schouwburg Hengelo. De mondkapjes zijn speciaal voor de schouwburg ontworpen door vier professionele beeldend kunstenaars uit Hengelo.
Schouwburg Hengelo gesloten tot en met 20 aprilVanavond heeft het kabinet bekendgemaakt dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven tot en met 20 april. Dit betekent dat de schouwburg in deze periode gesloten blijft voor voorstellingen, concerten en filmvertoningen.