Familiemusical Rapunzel (4+) | di 26 december 14.30 uur 06-11-2023

Prinses Rapunzel heeft prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met een speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar een kapper die in het bezit is van zo’n bijzondere schaar, ontmoet ze Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit haar te ontvoeren en op te sluiten. Zal Tobias haar vinden? En komen haar lange haren dan misschien nog van pas?

Sita Vermeulen als Rapunzel, vele betoverende liedjes, schitterende kostuums en natuurlijk een flinke dosis humor: dit sprookje mag je niet missen op tweede kerstdag!
>>> Bestel hier uw kaartjes! >>>


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Inschrijving Open Podium Overijssel 2024 gestart!Talent uit Overijssel opgelet! Heb jij een zangtalent, danstalent, muziektalent of misschien wel een cabarettalent en wil jij dit laten zien op een professioneel podium? Grijp dan je kans en doe mee met editie 2024 van Open Podium Overijssel: een talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel.