Extra voorstelling Najib Amhali, Daniël Arends naar grote zaal 28-05-2015

Wegens grote belangstelling komt er een extra voorstelling van Najib Amhali in het Rabotheater. De kaartverkoop voor deze voorstelling gaat per direct van start. De cabaretvoorstelling van Daniel Arends is verplaatst naar de grote zaal, ook dit vanwege grote belangstelling.

De voorstelling van Najib Amhali: I Amhali (reprise)

Geluk? Geluk zit ‘m in de kleine dingen. Dat weet Najib Amhali, pasgetrouwd en net vader, als geen ander. In zijn achtste avondvullende show, spat het plezier van Najib er af. Als vanouds! Wervelend en vol muziek, dankzij de band ‘Plus Supportact’.

De drie voorstellingen op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 november zijn uitverkocht. Daarom vindt er een extra voorstelling plaats op woensdag 18 november 2015, aanvang 20:00 uur. Kaarten kosten € 29,- dit is inclusief garderobe en pauzedrankje. Maximaal 4 kaarten per persoon.

Cabaretier Daniel Arends verplaatst naar de grote zaal: Extra kaarten beschikbaar

Vanwege grote belangstelling voor Daniel Arends en de verplaatsing naar de grote zaal zijn er extra kaarten beschikbaar voor deze voorstelling op vrijdag 15 april 2016 om 20:00 uur. Kaarten voor Daniel Arends kosten € 16,50 inclusief garderobe en een pauzedrankje.

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze (extra) voorstellingen zijn te reserveren via de website:
Najib Amhali - I Amhali (reprise)
Daniel Arends - Carte Blanche


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'IRON' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘IRON’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. IRON wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.
Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 septemberOp 4, 5, 6 en 7 september 2019 staat Najib Amhali in Schouwburg Hengelo met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' Reserveer nu de mooiste stoelen.