Extra voorstelling Najib Amhali, Daniël Arends naar grote zaal 28-05-2015

Wegens grote belangstelling komt er een extra voorstelling van Najib Amhali in het Rabotheater. De kaartverkoop voor deze voorstelling gaat per direct van start. De cabaretvoorstelling van Daniel Arends is verplaatst naar de grote zaal, ook dit vanwege grote belangstelling.

De voorstelling van Najib Amhali: I Amhali (reprise)

Geluk? Geluk zit ‘m in de kleine dingen. Dat weet Najib Amhali, pasgetrouwd en net vader, als geen ander. In zijn achtste avondvullende show, spat het plezier van Najib er af. Als vanouds! Wervelend en vol muziek, dankzij de band ‘Plus Supportact’.

De drie voorstellingen op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 november zijn uitverkocht. Daarom vindt er een extra voorstelling plaats op woensdag 18 november 2015, aanvang 20:00 uur. Kaarten kosten € 29,- dit is inclusief garderobe en pauzedrankje. Maximaal 4 kaarten per persoon.

Cabaretier Daniel Arends verplaatst naar de grote zaal: Extra kaarten beschikbaar

Vanwege grote belangstelling voor Daniel Arends en de verplaatsing naar de grote zaal zijn er extra kaarten beschikbaar voor deze voorstelling op vrijdag 15 april 2016 om 20:00 uur. Kaarten voor Daniel Arends kosten € 16,50 inclusief garderobe en een pauzedrankje.

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze (extra) voorstellingen zijn te reserveren via de website:
Najib Amhali - I Amhali (reprise)
Daniel Arends - Carte Blanche


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!
Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg HengeloBij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!
Expositie van De Haanstra’s in Schouwburg Hengelo geopendDe expositie is 29 september feestelijk geopend in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo. De tentoonstelling is het hele jaar te bezichtigen door bezoekers van voorstellingen in de Rabozaal. Voor het overige publiek is de tentoonstelling iedere zaterdag in oktober geopend van 12.00 tot 16.00 uur.