Extra voorstelling Checkpoint in Rabotheater Hengelo 26-09-2016

Op zaterdag 22 oktober 2016 presenteert het Rabotheater de interactieve theatershow ‘Checkpoint’. Deze voorstelling is inmiddels bijna uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling is er daarom om 16:00 uur een extra voorstelling. De kaartverkoop voor deze extra voorstelling gaat per direct van start.

In ‘Checkpoint’ gaat het om de strijd tussen jongens en meisjes, maar ook om allerlei testjes die het publiek mag uitvoeren. Voor het eerst in het theater te zien én te beleven. De meest spectaculaire en interactieve familievoorstelling van dit theaterseizoen is slechts in enkele theaters in Nederland te zien.

De hele zaal kan meedoen!

Zweef zelf mee met de hoovercrafttest, schiet mee met een zelfgemaakt paintball-kanon en til met een speciale constructie gemakkelijk drie vaders op! Doe mee met de ‘Klapper van de week’ en de ‘Kracht van veel’ en wat dacht je van ‘Lopen over water’ in de Maizena-race? Maar ook in de zaal is er geen ontkomen aan: zie hoe geluid zich verplaatst, ontwijk gigantische ringen van rook en ervaar hoe spectaculair de bliksem zich voortbeweegt. Natuurlijk vindt ook de tweestrijd plaats tussen de jongens en de meisjes. In een spannende wedstrijd waarin alle kinderen uit de zaal mee kunnen doen, zal duidelijk worden wie zich deze show winnaar mag noemen.

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze voorstellingen kosten € 29,00. Ze zijn te reserveren via de website www.rabotheater.nl en verkrijgbaar via de kassa van het Rabotheater of telefonisch via 074-255 6789 van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!