Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Extra voorstelling Checkpoint in Rabotheater Hengelo 26-09-2016

Op zaterdag 22 oktober 2016 presenteert het Rabotheater de interactieve theatershow ‘Checkpoint’. Deze voorstelling is inmiddels bijna uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling is er daarom om 16:00 uur een extra voorstelling. De kaartverkoop voor deze extra voorstelling gaat per direct van start.

In ‘Checkpoint’ gaat het om de strijd tussen jongens en meisjes, maar ook om allerlei testjes die het publiek mag uitvoeren. Voor het eerst in het theater te zien én te beleven. De meest spectaculaire en interactieve familievoorstelling van dit theaterseizoen is slechts in enkele theaters in Nederland te zien.

De hele zaal kan meedoen!

Zweef zelf mee met de hoovercrafttest, schiet mee met een zelfgemaakt paintball-kanon en til met een speciale constructie gemakkelijk drie vaders op! Doe mee met de ‘Klapper van de week’ en de ‘Kracht van veel’ en wat dacht je van ‘Lopen over water’ in de Maizena-race? Maar ook in de zaal is er geen ontkomen aan: zie hoe geluid zich verplaatst, ontwijk gigantische ringen van rook en ervaar hoe spectaculair de bliksem zich voortbeweegt. Natuurlijk vindt ook de tweestrijd plaats tussen de jongens en de meisjes. In een spannende wedstrijd waarin alle kinderen uit de zaal mee kunnen doen, zal duidelijk worden wie zich deze show winnaar mag noemen.

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze voorstellingen kosten € 29,00. Ze zijn te reserveren via de website www.rabotheater.nl en verkrijgbaar via de kassa van het Rabotheater of telefonisch via 074-255 6789 van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.