Draagt u het Rabotheater een warm hart toe? 02-07-2017

Rabotheater Hengelo is een belangrijke culturele voorziening in Twente. Vorig jaar bezochten meer dan 105.000 mensen een van de 608 activiteiten in het theater: voorstellingen, films, rondleidingen, workshops, schoolvoorstellingen, tentoonstellingen, debatten etc. Dit aanbod is alleen mogelijk dankzij de steun van subsidiënten, waaronder natuurlijk de gemeente Hengelo, sponsoren en ons publiek.  

Het gebouw is nu 16 jaar oud en binnenkort moeten er enkele grote investeringen worden gedaan. Zo moet er een nieuw besturingssysteem van de hijsinstallatie komen en zijn de stoelen in de grote zaal aan vervanging toe.

Om dit soort grote investeringen te financieren en om ons grote aanbod aan activiteiten te continueren, creëren wij nu voor u als vaste bezoeker de mogelijkheid om het theater extra te ondersteunen: u kunt Vriend worden van ons theater. Om het voor u aantrekkelijk te maken om Vriend te worden, geniet u een aantal mooie voordelen. Klik hier voor meer informatie én om Vriend te worden.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Corona-steunregeling voor theatermakers en gezelschappen in de Provincie OverijsselDe Stichting 4 Oost heeft in nauw overleg met de Provincie Overijssel een Corona-steunregeling ontworpen. Er wordt een bedrag beschikbaar gesteld voor het realiseren van professionele, kwalitatief hoogwaardige (muziek)theaterproducties in Overijssel in de periode 1 juli 2021 t/m 30 juni 2023. Theatermakers kunnen tot 30 juni een aanvraag indienen.
Het terras van theatercafé The Green Room is weer openSinds 28 april is het terras van theatercafé The Green Room weer open. Het terras is maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het terras ook op zaterdag en zondag open.
Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.