De legendarische Britse groep 10cc komt naar Hengelo! 01-07-2017

Na Alan Parsons komt op 10 maart 2018 de legendarische Britse groep 10cc voor een concert naar Rabotheater Hengelo! De kaartverkoop voor dit concert is vanaf nu gestart.

‘Dreadlock Holiday’, ‘I’m Not In Love’, ‘The Wall Street Shuffle’, ‘The Things We Do For Love’, ‘I’m Mandy Fly Me’ en ‘Donna’. Het is maar een kleine selectie van de hits van 10cc. Het viertal uit Manchester was een van de meest succesvolle groepen van de jaren zeventig en komt nu naar Rabotheater Hengelo!

Bassist Graham Gouldman schreef in de jaren zestig al hits voor The Hollies (‘Bus Stop’), The Yardbirds (‘For Your Love’) en Herman’s Hermits (‘No Milk Today’) en gitarist Eric Stewart was een van de meest inventieve producers van die tijd. Gitarist Lol Creme en drummer Kevin Godley brachten bijzondere stemgeluiden en originele ideeën met zich mee. Na het vertrek van Kevin Godley en Lol Creme traden drummer Paul Burgess en multi-instrumentalist Mike Stevens in 1976 toe tot de band en samen met Graham Gouldman spelen zij sindsdien voor uitverkochte zalen over de hele wereld. En nu dus ook in Hengelo!

Kaarten reserveren

Kaarten  voor 10cc op zaterdag 10 maart 2018 kosten € 31,50. Ze zijn te reserveren via de website (klik hier) en verkrijgbaar via de kassa van het Rabotheater of telefonisch via 074-255 6789 van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Corona-steunregeling voor theatermakers en gezelschappen in de Provincie OverijsselDe Stichting 4 Oost heeft in nauw overleg met de Provincie Overijssel een Corona-steunregeling ontworpen. Er wordt een bedrag beschikbaar gesteld voor het realiseren van professionele, kwalitatief hoogwaardige (muziek)theaterproducties in Overijssel in de periode 1 juli 2021 t/m 30 juni 2023. Theatermakers kunnen tot 30 juni een aanvraag indienen.
Het terras van theatercafé The Green Room is weer openSinds 28 april is het terras van theatercafé The Green Room weer open. Het terras is maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur geopend. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het terras ook op zaterdag en zondag open.
Tot en met 25 mei geen voorstellingen in Schouwburg HengeloGisteravond heeft het kabinet aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen van kracht blijven en dat de theaters in ieder geval tot en met 25 mei gesloten blijven.