De kaartverkoop voor september start donderdag 25 juni om 12:00 uur 24-06-2020

Op donderdag 25 juni om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start voor het theaterprogramma in september in Schouwburg Hengelo. Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus werd de start kaartverkoop voor theaterseizoen 2020-2021, die in april zou plaatsvinden, uitgesteld. Op dit moment wordt voor het nieuwe seizoen een programma samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met coronamaatregelen. Met veel trots presenteert Schouwburg Hengelo het theaterprogramma voor de maand september. Vrienden van Schouwburg Hengelo kunnen een dag eerder, dus vanaf woensdag 24 juni, kaarten bestellen.

Voorstellingen
In september is er een divers programma met cabaret, muziek, toneel, muziektheater en een kindervoorstelling. ‘Goeie Tukkers’ André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink verzorgen een heerlijke Twentse cabaretavond met de ‘Tukkerware Party’. Zanger en liedjesschrijver Stef Bos geeft een intiem concert en het ensemble Combattimento gaat de samenwerking aan met violiste Isabelle van Keulen voor het concert ‘Telemann, Fandago & Tango’.

KASKO (voorheen Kameroperahuis) komt met de muziektheatervoorstelling ‘This is (not) a fairy tale’. En in ‘Citizen K.’ onderzoekt theatermaker Sadettin Kirmiziyüz waarom identiteit zo’n belangrijke rol speelt in ons leven. Voor peuters en kleuters is er de vrolijke kindervoorstelling ‘Eitje’ van Maas Theater en Dans.

Serie ‘Made in Overijssel’
De voorstelling ‘This is NOT a fairy tale’ van KASKO is onderdeel van de serie ‘Made in Overijssel’. Deze serie is vanaf donderdag ook te boeken en geeft toegang tot drie voorstellingen van jonge, getalenteerde Overijsselse theatermakers. Lees hier meer.

Word Vriend en reserveer eerder
Vrienden van Schouwburg Hengelo genieten veel voordelen. Voor slechts € 25,- per huishouden kunnen bezoekers van Schouwburg Hengelo Vriend worden. Vrienden kunnen een dag eerder kaarten reserveren (dus vanaf woensdag 24 juni in plaats van donderdag 25 juni). Ook krijgen Vrienden als eerste bericht wanneer een voorstelling wordt bijgeboekt en worden zij op de hoogte gehouden van aanbiedingen en kortingsacties. Vrienden kunnen minimaal twee keer per theaterseizoen met korting naar een geselecteerde voorstelling en kunnen de Preview van het nieuwe theaterseizoen bezoeken voor slechts € 2,50. Lees hier meer.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

De kaartverkoop voor september start donderdag 25 juni om 12:00 uurOp donderdag 25 juni om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start voor het theaterprogramma in september. Voor het nieuwe seizoen wordt een programma samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met coronamaatregelen. Met veel trots presenteert Schouwburg Hengelo het theaterprogramma voor de maand september.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2020Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo van 13 juli tot 16 augustus 2020
Danser en choreograaf Jens van Daele overledenVandaag bereikte ons het bericht dat choreograaf Jens van Daele volkomen onverwacht is overleden. Jens is met zijn gezelschap Jens van Daele | Burning Bridges een vaste bespeler van Schouwburg Hengelo. Een groot kunstenaar is ons ontvallen. Wij zullen hem missen en wensen zijn naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.