De kaartverkoop voor het theaterprogramma in oktober is gestart! 20-08-2020

Donderdag 20 augustus om 12:00 uur is de kaartverkoop gestart voor het theaterprogramma voor oktober. Door de coronacrisis verandert er nog veel in het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen. Daarom presenteren wij onze voorstellingen voor seizoen 2020-2021 niet in één keer, maar in fases.

In oktober kunt u genieten van de concerten ‘The Billy Joel Experience’ van Alexander Broussard & 003, ‘The Sound of The Blues & Americana, gepresenteerd door Johan Derksen en de Canto Ostinato, uitgevoerd door Jeroen van Veen en staat er cabaret op het programma van Nathalie Baartman en Dolf Jansen.

Toneelgroep Oostpool & Het Nationale Theater slaan de handen ineen voor een bewerking van het succesvolle toneelstuk ‘Skylight’ van de Britse toneelschrijver David Hare. Laat u meevoeren door de energieke dans van de gezelschappen Connor Schumacher en Panama Pictures of bezoek samen met uw (klein)kind de jeugdvoorstelling 'Waarom is het stil in de stad?' van Urban Myth.

De Danspas 2020-2021
Donderdag gaat ook de Danspas voor het seizoen 2020-2021 in verkoop. Voor slechts €82,50 biedt de Danspas toegang tot maar liefst 11 dansvoorstellingen in het seizoen 2020-2021. Lees meer over de Danspas.

Serie Jeugdvoorstellingen 8-12 jaar
Nog vaker voorstellingen bezoeken met uw kinderen of kleinkinderen! Met de Serie Jeugdvoorstellingen bezoekt u voor slechts €24,00 in het seizoen 2020-2021 3 jeugdvoorstellingen voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Lees hier meer over de jeugdvoorstellingen.

Bekijk het volledige programma voor oktober hier.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Sluiting Schouwburg Hengelo verlengd tot en met 9 februariZojuist heeft het kabinet bekend gemaakt dat de huidige lockdown, die in ieder geval zou duren tot en met 19 januari, is verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Alle voorstellingen, concerten en filmvertoningen in deze periode zullen worden verplaatst of geannuleerd.
Dansgroepen gezocht voor project Introdans en Schouwburg HengeloSchouwburg Hengelo en dansgezelschap Introdans organiseren het dansproject INtrodans INjectie IN Hengelo. Voor het project wordt gezocht naar vier amateur dansgroepen uit diverse dansstijlen. Deze groepen maken kennis met Introdans en werken, samen een docent van Introdans, aan een Introdans-choreografie. Lees hier meer!
Gelukkig nieuwjaar & theatertips voor thuisNamens alle medewerkers van Schouwburg Hengelo een gelukkig en gezond 2021! Wij hebben leuke (online) theateractiviteiten voor u verzameld, zodat u tijdens de lockdown toch van theater kunt genieten. Veel kijkplezier en tot snel in Schouwburg Hengelo!