De kaartverkoop voor het theaterprogramma in oktober is gestart! 20-08-2020

Donderdag 20 augustus om 12:00 uur is de kaartverkoop gestart voor het theaterprogramma voor oktober. Door de coronacrisis verandert er nog veel in het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen. Daarom presenteren wij onze voorstellingen voor seizoen 2020-2021 niet in één keer, maar in fases.

In oktober kunt u genieten van de concerten ‘The Billy Joel Experience’ van Alexander Broussard & 003, ‘The Sound of The Blues & Americana, gepresenteerd door Johan Derksen en de Canto Ostinato, uitgevoerd door Jeroen van Veen en staat er cabaret op het programma van Nathalie Baartman en Dolf Jansen.

Toneelgroep Oostpool & Het Nationale Theater slaan de handen ineen voor een bewerking van het succesvolle toneelstuk ‘Skylight’ van de Britse toneelschrijver David Hare. Laat u meevoeren door de energieke dans van de gezelschappen Connor Schumacher en Panama Pictures of bezoek samen met uw (klein)kind de jeugdvoorstelling 'Waarom is het stil in de stad?' van Urban Myth.

De Danspas 2020-2021
Donderdag gaat ook de Danspas voor het seizoen 2020-2021 in verkoop. Voor slechts €82,50 biedt de Danspas toegang tot maar liefst 11 dansvoorstellingen in het seizoen 2020-2021. Lees meer over de Danspas.

Serie Jeugdvoorstellingen 8-12 jaar
Nog vaker voorstellingen bezoeken met uw kinderen of kleinkinderen! Met de Serie Jeugdvoorstellingen bezoekt u voor slechts €24,00 in het seizoen 2020-2021 3 jeugdvoorstellingen voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Lees hier meer over de jeugdvoorstellingen.

Bekijk het volledige programma voor oktober hier.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

JP van den Bent begint bezorg- en afhaalservice in theatercafé The Green RoomDe lunch van theatercafé The Green Room van Schouwburg Hengelo wordt verzorgd door medewerkers van de JP van den Bent stichting. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is The Green Room net als alle andere horeca in Nederland noodgedwongen tijdelijk gesloten. JP van den Bent besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en is een afhaal- en bezorgservice voor lunch en gebak begonnen vanuit de schouwburg.
Schouwburg Hengelo blijft openSchouwburg Hengelo blijft open. Een deel van de activiteiten gaat door, met inachtneming van de maatregel maximaal 30 personen per ruimte. De films van Filmhuis Hengelo gaan door zoals gepland. Bezoekers met kaarten voor voorstellingen en concerten in de komende periode ontvangen persoonlijk bericht over hun voorstelling.
Schouwburg Hengelo doet dringend beroep op bezoekers om mondkapjes te dragenConform het dringende advies van het kabinet om mondkapjes te dragen in alle publieke binnenruimtes, doen wij een beroep op onze bezoekers om mondkapjes te dragen binnen de schouwburg. Zodra u heeft plaatsgenomen in de zaal kunt u het mondkapje afzetten.