De Hengelose Maestro 2023 19-05-2023

Op 10 juni is er in onze schouwburg een bijzonder evenement voor het goede doel. Het orkest van Armonia wordt op deze avond geleid door 7 bekende Hengeloërs die strijden om de titel De Hengelose Maestro 2023. U kunt genieten van diverse muziekstukken onder leiding van Melvin de Boer, Jan van Halst, Brigiet Schoemaker, Judith Hartman, Jeffrey Spalburg,  Martine Fabels en Sander Schelberg. De avond wordt gepresenteerd door Pim Paalhaar en een vakjury bepaalt wie de zilveren baton in ontvangst mag nemen

Koop een kaartje en geef Hengelose kinderen een muzikale toekomst.  Met de aankoop van uw kaartje draagt u namelijk bij aan het goede doel, “Muziek voor het Hengelose kind”.


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Actrice Urmie Plein genomineerd voor toneelprijs Colombina!Urmie Plein ontvangt een Colombina-nominatie voor haar rol in Ik zeg toch sorry van Raymi Sambo Maakt en Theatergroep Aluin. Deze indringende voorstelling is vrijdag 29 september bij ons te zien!
The Analogues komen opnieuw naar HengeloOp woensdag 15 november komen The Analogues opnieuw naar Hengelo met een reprise van hun concert Hello Goodbye. Kaarten zijn vanaf nu te reserveren.
Kiespijn winnaar Open Podium Overijssel 2023Op zaterdag 13 mei streden twaalf finaleacts om de hoofdprijs van Open Podium Overijssel. De band Kiespijn ging er met de 1e juryprijs vandoor: de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-. De 2e juryprijs was voor dansgezelschap Funky Toddlers van Dansstudio X-DANCE en vocalgroup VIVID kreeg van de jury de 3e prijs.