Coronatoegangsbewijs (met QR-code & ID-bewijs) nodig voor het bezoeken van Schouwburg Hengelo 10-09-2021

Voor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Er zijn TWEE vormen van een geldig coronatoegangsbewijs:

1. De CoronaCheck app, waarin het coronatoegangsbewijs MET QR-CODE kan worden getoond. (Te downloaden op een smartphone via de Google PlayStore of de App Store van Apple.)

2. Een geprint formulier MET QR-CODE, te downloaden via www.coronacheck.nl.

Dit betekent dat bijvoorbeeld uw gele vaccinatieboekje of vaccinatieregistratiekaart NIET voldoende is.

Bij uw bezoek aan Schouwburg Hengelo zal het coronatoegangsbewijs worden gescand door één van onze medewerkers. U dient zich hierbij ook te legitimeren met uw paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs

Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over het Coronatoegangsbewijs.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen aangekondigde maatregelen 26 novemberHet was onvermijdelijk: de hele samenleving wordt geconfronteerd met extra maatregelen. De consequenties zijn groot. Wij zullen alle bezoekers met kaarten voor voorstellingen tot 19 december persoonlijk informeren. De geplande activiteiten van dit weekend (26, 27 en 28 november) gaan door met inachtneming van de geldende maatregelen. Blijf gezond en hopelijk tot snel!
Coronatoegangsbewijs (met QR-code & ID-bewijs) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Daarnaast moet ook een ID-bewijs worden getoond bij de toegangscontrole.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.