Coronatoegangsbewijs (met QR-code) nodig voor het bezoeken van Schouwburg Hengelo 10-09-2021

Voor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Er zijn TWEE vormen van een geldig coronatoegangsbewijs:

1. De CoronaCheck app, waarin het coronatoegangsbewijs MET QR-CODE kan worden getoond. (Te downloaden op een smartphone via de Google PlayStore of de App Store van Apple.)

2. Een geprint formulier MET QR-CODE, te downloaden via www.coronacheck.nl.

Dit betekent dat bijvoorbeeld uw gele vaccinatieboekje of vaccinatieregistratiekaart NIET voldoende is.

Bij uw bezoek aan Schouwburg Hengelo zal het coronatoegangsbewijs worden gescand door één van onze medewerkers. U dient zich hierbij ook te legitimeren.

Meer informatie vindt u op Huisregels Schouwburg Hengelo vanwege het coronavirus.
Of kijk op de website van de Rijksoverheid Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Wij zoeken een senior medewerker marketing en publiciteitSchouwburg Hengelo is op zoek naar een senior medewerker marketing en publiciteit
Start kaartverkoop donderdag 23 september om 10:00 uurOp donderdag 23 september om 10:00 uur gaat de kaartverkoop voor het theaterprogramma van de maanden december t/m juni van het seizoen 2021-2022 van start.
Coronatoegangsbewijs (met QR-code) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Lees voor uw bezoek aan Schouwburg Hengelo onze huisregels vanwege het coronavirus.