Coronamaatregelen Filmhuis Hengelo 12-05-2020

Filmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen van woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren. Op 3 september gaat het Filmhuis weer open.

Heeft u kaartjes gekocht voor een voorstelling die in de genoemde periode valt? Dan wordt uw geld teruggestort. U wordt hier persoonlijk over geïnformeerd.

Helaas is het mogelijk dat de periode zonder voorstellingen verlengd moet worden. Houd daarvoor onze website en/of facebookpagina in de gaten. 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Festival De Nederlandse Dansdagen DigitaalVan 1 t/m 8 oktober vindt het Festival De Nederlandse Dansdagen 2020 plaats, dit keer volledig digitaal. Schouwburg Hengelo is supporting theater van het festival.
Voorstellingen en concerten in Schouwburg Hengelo gaan doorVooralsnog gaan we -ondanks de nieuwe beperkende coronamaatregelen- ervan uit dat voorstellingen en concerten in Schouwburg Hengelo kunnen doorgaan. Combattimento zal vanavond een extra concert spelen, zodat aan de maatregelen kan worden voldaan. Bezoekers met kaarten ontvangen hierover persoonlijk bericht.
De kaartverkoop voor het theaterprogramma november en december is gestart!Op donderdag 17 september om 12:00 uur is de kaartverkoop voor het theaterprogramma voor de maanden november en december 2020 gestart.