Coronamaatregelen Filmhuis Hengelo 12-05-2020

Filmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen van woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren. Op 3 september gaat het Filmhuis weer open.

Heeft u kaartjes gekocht voor een voorstelling die in de genoemde periode valt? Dan wordt uw geld teruggestort. U wordt hier persoonlijk over geïnformeerd.

Helaas is het mogelijk dat de periode zonder voorstellingen verlengd moet worden. Houd daarvoor onze website en/of facebookpagina in de gaten. 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

De kaartverkoop voor september start donderdag 25 juni om 12:00 uurOp donderdag 25 juni om 12:00 uur gaat de kaartverkoop van start voor het theaterprogramma in september. Voor het nieuwe seizoen wordt een programma samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met coronamaatregelen. Met veel trots presenteert Schouwburg Hengelo het theaterprogramma voor de maand september.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2020Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo van 13 juli tot 16 augustus 2020
Danser en choreograaf Jens van Daele overledenVandaag bereikte ons het bericht dat choreograaf Jens van Daele volkomen onverwacht is overleden. Jens is met zijn gezelschap Jens van Daele | Burning Bridges een vaste bespeler van Schouwburg Hengelo. Een groot kunstenaar is ons ontvallen. Wij zullen hem missen en wensen zijn naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.