Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Coronamaatregelen Filmhuis Hengelo 08-04-2020

Filmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen van woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.

Heeft u kaartjes gekocht voor een voorstelling die in de genoemde periode valt? Dan wordt uw geld teruggestort. U wordt hier persoonlijk over geïnformeerd.

Helaas is het mogelijk dat de periode zonder voorstellingen verlengd moet worden. Houd daarvoor onze website en/of facebookpagina in de gaten. 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Schouwburg Hengelo gaat 1 juli weer openVanaf 1 juli mag Schouwburg Hengelo naar verwachting weer 100 bezoekers ontvangen, daarom gaan we op woensdag 1 juli weer open. Tijdens het theaterbezoek gelden een aantal huisregels conform de RIVM-richtlijnen om het theaterbezoek plezierig én veilig te laten verlopen.
Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen van woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.