Coronamaatregelen Filmhuis Hengelo 12-05-2020

Filmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen van woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren. Op 3 september gaat het Filmhuis weer open.

Heeft u kaartjes gekocht voor een voorstelling die in de genoemde periode valt? Dan wordt uw geld teruggestort. U wordt hier persoonlijk over geïnformeerd.

Helaas is het mogelijk dat de periode zonder voorstellingen verlengd moet worden. Houd daarvoor onze website en/of facebookpagina in de gaten. 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Start kaartverkoop nieuwe voorstellingen januari t/m juni 2021De kaartverkoop is van start gegaan voor nieuwe voorstellingen in de periode januari t/m juni 2021 in Schouwburg Hengelo.
Schouwburg Hengelo gaat weer open!Met ingang van donderdag 19 november gaat Schouwburg Hengelo weer open voor maximaal 30 bezoekers. De eerste activiteit is de filmvoorstelling ‘On the rocks’ van Filmhuis Hengelo, donderdagavond om 20:15 uur.
JP van den Bent begint bezorg- en afhaalservice in theatercafé The Green RoomDe lunch van theatercafé The Green Room van Schouwburg Hengelo wordt verzorgd door medewerkers van de JP van den Bent stichting. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is The Green Room net als alle andere horeca in Nederland noodgedwongen tijdelijk gesloten. JP van den Bent besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en is een afhaal- en bezorgservice voor lunch en gebak begonnen vanuit de schouwburg.