Corona-steunregeling voor theatermakers en gezelschappen in de Provincie Overijssel 12-05-2021

De Stichting 4 Oost heeft, vanuit haar doelstelling om de culturele infrastructuur en het culturele aanbod in de provincie Overijssel te versterken, een Corona-steunregeling ontworpen waarbij een bedrag beschikbaar wordt gesteld voor het realiseren van professionele, kwalitatief hoogwaardige (muziek)theaterproducties in Overijssel.

Voor wie is de regeling bedoeld?
De regeling is bestemd voor gezelschappen en makers gevestigd in de provincie Overijssel of met een aanwijsbare link met de provincie Overijssel.

Waarvoor?
Voor (muziek)theaterproducties met een professioneel karakter die een bijdrage leveren aan het culturele aanbod in de provincie Overijssel. De producties moeten enerzijds geschikt zijn voor de grote podia (het stedelijk gebied) en anderzijds voor de kleine podia (de kernen) van de provincie en plaatsvinden binnen de periode 1 juli 2021 - 30 juni 2023.

Waaruit dient de aanvraag te bestaan?

  • inhoudelijk plan inclusief tijdsplanning
  • begroting
  • speelplan
  • korte beschrijving publieksbenadering/marketingaanpak (één alinea)
  • NAW gegevens van de aanvrager inclusief bankrekeningnummer

Hoe kan er worden aangevraagd?
Er wordt tweemaal een bedrag beschikbaar gesteld. Voor de eerste ronde dient de aanvraag vóór 1 juli 2021 ingediend te zijn, voor de tweede uiterlijk 31 december 2021.
De aanvraag kan per e-mail: ingediend worden: info@stichting4oost.nl

Uitgebreide informatie
http://www.stichting4oost.nl/coronasteunregeling/


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Coronatoegangsbewijs (met QR-code) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Lees voor uw bezoek aan Schouwburg Hengelo onze huisregels vanwege het coronavirus.
Wij zoeken een nieuwe bureaumedewerkerSchouwburg Hengelo is op zoek naar een bureaumedewerker.
Wij zoeken een nieuwe marketingmedewerkerSchouwburg Hengelo is op zoek naar een nieuwe marketingmedewerker.