Concert BLØF verplaatst vanwege ziekte Paskal Jakobsen 22-05-2015

Het concert van BLØF op vrijdagavond 22 mei in het Rabotheater gaat helaas niet door. Het concert wordt verplaatst vanwege ziekte van Paskal Jakobsen. Paskal heeft een keelontsteking. De nieuwe datum waarop het concert plaatsvindt is zaterdagvond 26 september om 20:00 uur. Gasten die kaarten hebben voor BLØF worden persoonlijk geïnformeerd.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'IRON' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘IRON’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. IRON wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.
Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 septemberOp 4, 5, 6 en 7 september 2019 staat Najib Amhali in Schouwburg Hengelo met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' Reserveer nu de mooiste stoelen.