Brasserie So Nice ook op zaterdag open 30-04-2015

Brasserie So Nice werkt sinds september 2014 samen met de J.P. van den Bent Stichting. Door deze samenwerking kan de Brasserie hun lunchgerechten zeer voordelig aanbieden.

'Nu zijn we zo ver dat we kunnen zeggen dat we ontdekt hebben hoe we dat het beste kunnen doen. De mogelijkheden van beide disciplines, de wederzijdse verwachtingen en communicatie zijn nu op hetzelfde niveau, en dat maakt dat we de betekenis van 'samenwerken' waar kunnen maken. Door de samenwerking met de J.P. van den Bent Stichting kunnen we onze lunchgerechten zeer voordelig aanbieden. Wat smaak en presentatie betreft doen wij niet onder voor wat men elders geserveerd krijgt. En de klant is verzekerd van een zweer warm welkom', aldus Brasserie So Nice.

Vanaf zaterdag 2 mei is Brasserie So Nice ook op zaterdag vanaf 10.00 uur geopend. Op doordeweekse dagen is de Brasserie geopend vanaf 8.30 uur. Flexwerkers mogen gratis gebruikmaken van de locatie.

Voor meer informatie: www.brasseriesonice.nl.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!
Winnaar beste cabaretprogramma 2019 Lenette van Dongen a.s. vrijdag in Schouwburg HengeloBij de uitreiking van de VSCD-cabaretprijzen heeft Lenette van Dongen de Poelifinario in de wacht gesleept voor haar cabaretvoorstelling Paradijskleier! En aanstaande vrijdag (4 oktober) is Paradijskleier in Schouwburg Hengelo te zien!
Expositie van De Haanstra’s in Schouwburg Hengelo geopendDe expositie is 29 september feestelijk geopend in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo. De tentoonstelling is het hele jaar te bezichtigen door bezoekers van voorstellingen in de Rabozaal. Voor het overige publiek is de tentoonstelling iedere zaterdag in oktober geopend van 12.00 tot 16.00 uur.