Brasserie So Nice ook op zaterdag open 30-04-2015

Brasserie So Nice werkt sinds september 2014 samen met de J.P. van den Bent Stichting. Door deze samenwerking kan de Brasserie hun lunchgerechten zeer voordelig aanbieden.

'Nu zijn we zo ver dat we kunnen zeggen dat we ontdekt hebben hoe we dat het beste kunnen doen. De mogelijkheden van beide disciplines, de wederzijdse verwachtingen en communicatie zijn nu op hetzelfde niveau, en dat maakt dat we de betekenis van 'samenwerken' waar kunnen maken. Door de samenwerking met de J.P. van den Bent Stichting kunnen we onze lunchgerechten zeer voordelig aanbieden. Wat smaak en presentatie betreft doen wij niet onder voor wat men elders geserveerd krijgt. En de klant is verzekerd van een zweer warm welkom', aldus Brasserie So Nice.

Vanaf zaterdag 2 mei is Brasserie So Nice ook op zaterdag vanaf 10.00 uur geopend. Op doordeweekse dagen is de Brasserie geopend vanaf 8.30 uur. Flexwerkers mogen gratis gebruikmaken van de locatie.

Voor meer informatie: www.brasseriesonice.nl.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Dansgroep 'IRON' uit Hengelo winnaar Open Podium TwenteDansgroep ‘IRON’ is de grote winnaar van de finale van Open Podium Twente, dat op zaterdag 18 mei plaatsvond in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo. IRON wint de wisseltrofee en de hoofdprijs van € 2.500,-
Extra concert van The Analogues!In december komen The Analogues weer naar Schouwburg Hengelo! Naast het concert op donderdag 19 december is er, wegens groot succes, een extra concert geboekt op woensdag 18 december.
Wegens grote belangstelling, extra voorstelling van Najib Amhali op 4 septemberOp 4, 5, 6 en 7 september 2019 staat Najib Amhali in Schouwburg Hengelo met zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' Reserveer nu de mooiste stoelen.