Bijgeboekt: Theo Maassen & Kor Hoebe 24-06-2024

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is in volle gang! Onlangs presenteerden we al ruim 200 voorstellingen, maar daar hebben we er nog een aantal aan toegevoegd: op vrijdag 13 september speelt Kor Hoebe zijn eerste avondvullende voorstelling Kordaat en op donderdag 20 februari 2025 komt Theo Maassen naar Hengelo.

Vanwege overweldigende publieke belangstelling speelt Najib Amhali op dinsdag 5 november een extra voorstelling en ook Thijs Kemperink heeft een extra speeldatum in Hengelo toegevoegd aan zijn speellijst: op woensdag 19 maart 2025 speelt hij zijn dialect-voorstelling Oaverdrieven ku’j het beste met nen boot


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Nieuwe exploitant The Green Room HengeloOp vrijdag 19 juli is The Green Room voor het laatst geopend onder leiding van JP van den Bent Stichting. Eelko Blankenstein is de nieuwe exploitant. De heropening staat gepland voor eind augustus.
ZomersluitingSchouwburg Hengelo is in verband met de zomervakantie gesloten van maandag 15 juli t/m zondag 1 september. Ook zijn er gedurende deze periode geen exposities van SchouwArt.
Recordaantal bezoekers voor Schouwburg HengeloMet ruim 76.000 bezoekers bij de professionele theatervoorstellingen had de Hengelose schouwburg een recordaantal bezoekers in 2023-2024, het hoogste aantal sinds de kredietcrisis zo’n 15 jaar geleden. Theaterbezoek zit weer in de lift, blijkt ook uit de voorverkoopcijfers van het nieuwe theaterseizoen.