Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Bijgeboekt: Ronald Goedemondt in Rabotheater Hengelo 22-06-2016

De populaire cabaretier Ronald Goedemondt speelt op zaterdag 21 januari 2017 zijn succesvolle programma Geen sprake van in Rabotheater Hengelo. De kaartverkoop voor deze bijgeboekte voorstelling start op woensdag 22 juni om 12:00 uur. Tevens is wegens de grote belangstelling er een extra voorstelling geboekt van Bert Visscher, op dinsdag 1 november, en zijn de voorstellingen van Thijs Kemperink en Yentl en De Boer verplaatst naar de Grote Zaal.

Bijgeboekt: Ronald Goedemondt

Ronald Goedemondt is een van de populairste cabaretiers van ons land. In 1999 begon hij met stand-up comedy en maakte hij deel uit van de Comedytrain. Vier jaar later won hij zowel de jury- als publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. In 2004 volgde zijn eerste avondvullende programma Spek. Voor zijn tweede programma Ze Bestaan Echt werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop, een cabaretprijs voor talentvolle theatermakers. Een jaar later won hij deze prijs voor Dedication. Zijn vijfde programma Geen sprake van speelde hij  afgelopen seizoen in voor uitverkochte zalen en komt nu ook naar Hengelo. Klik hier om direct te reserveren.

Over Geen sprake van schreven de kranten:
‘Een onbedaarlijk grappig programma’ ***** NRC
‘Goedemondt laat het publiek onbedaarlijk hard en lang lachen. Dat speelt geen andere Nederlandse komiek op dit moment klaar.’ ***** Volkskrant
‘Het lukt Ronald Goedemondt om met een extreem hoge grapdichtheid al vertellend levendige beelden op te roepen, zijn verhaal helder te houden en de boel, hoe bizar ook, steeds weer rond te breien.’ ***** Telegraaf
‘Meesterkomiek Ronald Goedemondt bedelft zijn publiek onder een lawine van alledaagse absurditeiten. Geen Sprake Van is een draaikolk van superieure stand-up.’ **** Parool

Extra voorstelling Bert Visscher

Wegens grote belangstelling komt er een extra voorstelling van Bert Visscher op dinsdag 1 november. De kaartverkoop voor deze voorstelling gaat per direct van start. Klik hier om direct te reserveren.

Thijs Kemperink en Yentl en De Boer verplaatst naar de grote zaal: Extra kaarten beschikbaar

Vanwege grote belangstelling voor Thijs Kemperink op woensdag 5 oktober en Yentl en De Boer op woensdag 9 november zijn deze voorstellingen verplaatst naar de Grote Zaal. Hierdoor zijn er extra kaarten beschikbaar.

Om direct te reserveren voor Thijs Kemperink op woensdag 5 oktober, klik hier.
Om direct te reserveren voor Yentl en De Boer op woensdag 9 november, klik hier.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.