Bijgeboekt: De Ramadan Conference met Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer 19-02-2020

De eerste Ramadan Conference, vorig jaar, betekende een uitverkochte theatertour en een goed bekeken televisie-uitzending op NPO 1. Voor Najib Amhali en Anuar reden genoeg om terug te keren met een nieuwe Ramadan Conference 2020, door Trouw beschreven als: ‘Een vrolijke en hilarische show over de ramadan!’. De voorstelling zal in slechts enkele theaters te zien zijn. Waaronder Schouwburg Hengelo, op 7 april aanstaande!

Dit jaar nodigen Najib en Anuar een nieuwe gast uit, namelijk niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Roué Verveer (Gabbers, Caribbean Combo)! Voor de christelijke Roué valt het vasten iets zwaarder, dan zijn voorganger Rayen Panday. Terwijl Roué behoorlijke trek heeft, bespreekt hij met Najib en Anuar op gevatte wijze de huidige positie van de vastenmaand. Vanzelfsprekend laten de mannen ook hun licht schijnen over de actualiteit.

Tijdens Ramadan Conference betreden de drie cabaretiers, met elk hun eigen ervaringen met de ramadan, het podium. Met een kritische blik op de maatschappij hebben de mannen een scherpe voorstelling gemaakt, die iedereen gaat laten lachen.  Maar wel met de belangrijke boodschap: ‘Heb uw naaste lief!’

Reserveer hier uw kaarten.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Sluiting Schouwburg Hengelo verlengd tot en met 9 februariZojuist heeft het kabinet bekend gemaakt dat de huidige lockdown, die in ieder geval zou duren tot en met 19 januari, is verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Alle voorstellingen, concerten en filmvertoningen in deze periode zullen worden verplaatst of geannuleerd.
Dansgroepen gezocht voor project Introdans en Schouwburg HengeloSchouwburg Hengelo en dansgezelschap Introdans organiseren het dansproject INtrodans INjectie IN Hengelo. Voor het project wordt gezocht naar vier amateur dansgroepen uit diverse dansstijlen. Deze groepen maken kennis met Introdans en werken, samen een docent van Introdans, aan een Introdans-choreografie. Lees hier meer!
Gelukkig nieuwjaar & theatertips voor thuisNamens alle medewerkers van Schouwburg Hengelo een gelukkig en gezond 2021! Wij hebben leuke (online) theateractiviteiten voor u verzameld, zodat u tijdens de lockdown toch van theater kunt genieten. Veel kijkplezier en tot snel in Schouwburg Hengelo!