Bijgeboekt: De Ramadan Conference met Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer 19-02-2020

De eerste Ramadan Conference, vorig jaar, betekende een uitverkochte theatertour en een goed bekeken televisie-uitzending op NPO 1. Voor Najib Amhali en Anuar reden genoeg om terug te keren met een nieuwe Ramadan Conference 2020, door Trouw beschreven als: ‘Een vrolijke en hilarische show over de ramadan!’. De voorstelling zal in slechts enkele theaters te zien zijn. Waaronder Schouwburg Hengelo, op 7 april aanstaande!

Dit jaar nodigen Najib en Anuar een nieuwe gast uit, namelijk niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Roué Verveer (Gabbers, Caribbean Combo)! Voor de christelijke Roué valt het vasten iets zwaarder, dan zijn voorganger Rayen Panday. Terwijl Roué behoorlijke trek heeft, bespreekt hij met Najib en Anuar op gevatte wijze de huidige positie van de vastenmaand. Vanzelfsprekend laten de mannen ook hun licht schijnen over de actualiteit.

Tijdens Ramadan Conference betreden de drie cabaretiers, met elk hun eigen ervaringen met de ramadan, het podium. Met een kritische blik op de maatschappij hebben de mannen een scherpe voorstelling gemaakt, die iedereen gaat laten lachen.  Maar wel met de belangrijke boodschap: ‘Heb uw naaste lief!’

Reserveer hier uw kaarten.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

De kaartverkoop voor het theaterprogramma november en december is gestart!Op donderdag 17 september om 12:00 uur is de kaartverkoop voor het theaterprogramma voor de maanden november en december 2020 gestart.
Ventilatiesysteem Schouwburg HengeloVanwege corona krijgen wij veel vragen over ons ventilatiesysteem. Schouwburg Hengelo beschikt over een HVAC-systeem. Dit systeem is 'coronaproof'. Lees hier meer.
De kaartverkoop voor het theaterprogramma in oktober is gestart!Donderdag 20 augustus om 12:00 uur is de kaartverkoop gestart voor het theaterprogramma voor oktober.