Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Bijgeboekt: De Ramadan Conference met Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer 19-02-2020

De eerste Ramadan Conference, vorig jaar, betekende een uitverkochte theatertour en een goed bekeken televisie-uitzending op NPO 1. Voor Najib Amhali en Anuar reden genoeg om terug te keren met een nieuwe Ramadan Conference 2020, door Trouw beschreven als: ‘Een vrolijke en hilarische show over de ramadan!’. De voorstelling zal in slechts enkele theaters te zien zijn. Waaronder Schouwburg Hengelo, op 7 april aanstaande!

Dit jaar nodigen Najib en Anuar een nieuwe gast uit, namelijk niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Roué Verveer (Gabbers, Caribbean Combo)! Voor de christelijke Roué valt het vasten iets zwaarder, dan zijn voorganger Rayen Panday. Terwijl Roué behoorlijke trek heeft, bespreekt hij met Najib en Anuar op gevatte wijze de huidige positie van de vastenmaand. Vanzelfsprekend laten de mannen ook hun licht schijnen over de actualiteit.

Tijdens Ramadan Conference betreden de drie cabaretiers, met elk hun eigen ervaringen met de ramadan, het podium. Met een kritische blik op de maatschappij hebben de mannen een scherpe voorstelling gemaakt, die iedereen gaat laten lachen.  Maar wel met de belangrijke boodschap: ‘Heb uw naaste lief!’

Reserveer hier uw kaarten.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.