Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2021 09-07-2021

Sluiting kassa:
In verband met de zomervakantie is de kassa gesloten van maandag 12 juli tot en met zondag 22 augustus 2021. De kassa is gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen in deze periode uitsluitend via onze website gereserveerd worden. Vragen over uw kaarten of reservering kunt u sturen naar info@schouwburghengelo.nl. In de zomerperiode wordt de mail enkele keren per week gelezen.

Sluiting kantoor:
In verband met de zomervakantie is het kantoor gesloten van maandag 26 juli tot en met zondag 22 augustus 2021.

Weer bereikbaar
Vanaf maandag 23 augustus 2021 zijn zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens de reguliere openingstijden:

- Kassa: maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur. De kassa is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen).
- Kantoor: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Online kaarten reserveren
Via onze website reserveert u de gehele zomer vanuit huis, onderweg en zelfs vanaf uw vakantiebestemming zonder problemen uw kaarten voor al onze voorstellingen. Het is ook mogelijk om via uw mobiel én tablet zelf uw stoelen in de zaal te kiezen. Dat is wel zo makkelijk!

Wij wensen u een fijne zomer. Graag tot ziens in Schouwburg Hengelo!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2021In de zomerperiode is Schouwburg Hengelo beperkt bereikbaar. De kassa is gesloten van 12 juli t/m 22 augustus. Het kantoor is gesloten van 26 juli t/m 22 augustus. Maandag 23 augustus zijn zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch bereikbaar.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is opzoek naar horecamedewerkers.
Goed nieuws! We mogen weer openZojuist is tijdens de persconferentie van het kabinet aangekondigd dat de theaters vanaf 5 juni weer open mogen.