Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019 08-07-2019

Sluiting kassa:
In verband met de zomervakantie is de kassa gesloten van maandag 22 juli tot en met zondag 25 augustus 2019. De kassa is gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen in deze periode uitsluitend via onze website gereserveerd worden.

Vragen over uw kaarten of reservering kunnen tevens per mail naar info@schouwburghengelo.nl. In de periode na 12 augustus wordt deze mail enkele keren per week gelezen.

Sluiting kantoor:
In verband met de zomervakantie is het kantoor gesloten van maandag 29 juli tot en met vrijdag 23 augustus 2019.

Online kaarten reserveren
Via onze website reserveert u de gehele zomer vanuit huis, onderweg en zelfs vanaf uw vakantiebestemming zonder problemen uw kaarten voor al onze voorstellingen. Het is ook mogelijk om via uw mobiel én tablet zelf uw stoelen in de zaal te kiezen. Dat is wel zo makkelijk!

Weer bereikbaar
Vanaf maandag 26 augustus 2019 is zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens reguliere openingstijden:

- Kassa: maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. De kassa is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen).

- Kantoor: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Wij wensen u een fijne zomer. Graag tot ziens in Schouwburg Hengelo!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Hanna van Hendrik wint Musicalworld Award!Fantastisch nieuws! Theaterspektakel Hanna van Hendrik heeft de Musicalworld Award 2019 gewonnen in de categorie 'beste regionale productie'. Alle medewerkers van Hanna van Hendrik, van harte gefeliciteerd!
Vacature medewerker kassaSchouwburg Hengelo zoekt een kassamedewerker voor 8 à 16 uur per week.
Nieuwe exploitant en naam theatercafé-restaurantBoenders Catering uit Beckum is de nieuwe exploitant van het theatercafé-restaurant van Schouwburg Hengelo. Het restaurant gaat verder onder de naam: The Green Room.