Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019 08-07-2019

Sluiting kassa:
In verband met de zomervakantie is de kassa gesloten van maandag 22 juli tot en met zondag 25 augustus 2019. De kassa is gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen in deze periode uitsluitend via onze website gereserveerd worden.

Vragen over uw kaarten of reservering kunnen tevens per mail naar info@schouwburghengelo.nl. In de periode na 12 augustus wordt deze mail enkele keren per week gelezen.

Sluiting kantoor:
In verband met de zomervakantie is het kantoor gesloten van maandag 29 juli tot en met vrijdag 23 augustus 2019.

Online kaarten reserveren
Via onze website reserveert u de gehele zomer vanuit huis, onderweg en zelfs vanaf uw vakantiebestemming zonder problemen uw kaarten voor al onze voorstellingen. Het is ook mogelijk om via uw mobiel én tablet zelf uw stoelen in de zaal te kiezen. Dat is wel zo makkelijk!

Weer bereikbaar
Vanaf maandag 26 augustus 2019 is zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens reguliere openingstijden:

- Kassa: maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. De kassa is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen).

- Kantoor: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Wij wensen u een fijne zomer. Graag tot ziens in Schouwburg Hengelo!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!