Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019 08-07-2019

Sluiting kassa:
In verband met de zomervakantie is de kassa gesloten van maandag 22 juli tot en met zondag 25 augustus 2019. De kassa is gedurende deze periode telefonisch niet bereikbaar. Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen in deze periode uitsluitend via onze website gereserveerd worden.

Vragen over uw kaarten of reservering kunnen tevens per mail naar info@schouwburghengelo.nl. In de periode na 12 augustus wordt deze mail enkele keren per week gelezen.

Sluiting kantoor:
In verband met de zomervakantie is het kantoor gesloten van maandag 29 juli tot en met vrijdag 23 augustus 2019.

Online kaarten reserveren
Via onze website reserveert u de gehele zomer vanuit huis, onderweg en zelfs vanaf uw vakantiebestemming zonder problemen uw kaarten voor al onze voorstellingen. Het is ook mogelijk om via uw mobiel én tablet zelf uw stoelen in de zaal te kiezen. Dat is wel zo makkelijk!

Weer bereikbaar
Vanaf maandag 26 augustus 2019 is zowel de kassa als het kantoor weer telefonisch en per e-mail bereikbaar volgens reguliere openingstijden:

- Kassa: maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. De kassa is tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 074-2556789 (behalve op nationale feestdagen).

- Kantoor: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Wij wensen u een fijne zomer. Graag tot ziens in Schouwburg Hengelo!


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Uw mening over theateraanbod seizoen 2018/2019Schouwburg Hengelo hoort graag uw mening en stuurt na elke voorstelling of concert een korte enquête. Dit zijn de resultaten.
Bereikbaarheid Schouwburg Hengelo zomerperiode 2019Gewijzigde openingstijden Schouwburg Hengelo
Hanna van Hendrik houdt nieuwe audities voor jonge ambitieuze dansersHanna van Hendrik is een succes en wordt verlengd. Hiervoor zijn wij op zoek naar nieuwe dansers.