Assepoester De Musical (4+) | ma 26 december 14:30 uur 18-11-2022

OH NEE!!!  Assepoester is haar glazen muiltje verloren! Ergens in Hengelo! En jij snapt natuurlijk wel dat Assepoester zonder glazen muiltje hetzelfde is als Belle zonder Beest of Roodkapje zonder rood kapje of Rapunzel zonder lange haren of… Hoe moet dat nou tijdens de voorstelling op 2e kerstdag?

Nou ja, je begrijpt natuurlijk dat er nu Grote Paniek is in Schouwburg Hengelo. We hebben echt O-VER-AL gezocht: achter het podium, onder de stoelen in de zaal, achter de bar en zelfs bij onze  vrienden van The Green Room… Maar: we kunnen het NERGENS vinden. Toch slordig, he? Ze is normaal gesproken zo netjes en opgeruimd. Haar schoentje moet dus ergens in de stad liggen…
Wil jij ons alsjeblieft helpen met zoeken, want op maandag 26 december staat Assepoester De Musical op onze planken en een hinkelende Assepoester op het podium, dat gaat natuurlijk niet!

Op woensdag 14 december vragen we iedereen heel erg goed te zoeken in de stad. Degene die Assepoesters muiltje als eerste vindt, krijgt natuurlijk een hele mooie beloning! Hou onze social media in de gaten voor hints en meer informatie.

Assepoester De Musical is één van de meest romantische sprookjes allertijden. Assepoester is een slim, sprankelend meisje dat opgroeit bij haar strenge stiefmoeder en droomt van een eigen leven. Zal het haar lukken om het hart van prins Victorian te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat? Uiteraard mag ook in deze sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment een flinke doses humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer zorgen voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong en minder jong!


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Inschrijving talentenjacht Open Podium Overijssel 2023 gestart!Talent uit Overijssel opgelet! Heb jij een zangtalent, danstalent, muziektalent of misschien wel een cabarettalent en wil jij dit laten zien op een professioneel podium? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor Open Podium Overijssel 2023!
Zoek je 14 december mee naar Assepoesters muiltje?Oh nee! Assepoester is haar glazen muiltje verloren! En je snapt natuurlijk wel dat Assepoester zonder glazen muiltje hetzelfde is als Belle zonder Beest of Roodkapje zonder rood kapje of Rapunzel zonder lange haren... Jeetje...Hoe moet dat nou tijdens de voorstelling op 2e kerstdag?
Nieuwe jaartentoonstellingIn de Wolvecampfoyer is t/m 11 januari 2023 de nieuwe tentoonstelling 'Henk Schuring: Schilder als in vogelvlucht' te zien.