André Manuel: De Zieke Geest (reprise) | do 29 februari 20.00 uur 17-01-2024

De mens, het blijft een raadselachtig wezen. Want waarom kiest de één voor een carrière als porno-acteur, terwijl de ander niet verder komt dan een keertje voorzichtig masturberen bij de nieuwste Wehkamp-gids? En hoe komt het dat het altijd mánnen zijn die een baantje als seriemoordenaar ambiëren, terwijl vrouwen standaard het rolletje van slachtoffer hebben? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En: wat doen we met al het grijs? Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden. In De Zieke Geest. Deel 1 van een nu al legendarisch drieluik! 


« Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Finalisten The Tribute - Battle of the Bands te zien in Hengelo!NU in verkoop: de finalisten van The Tribute - Battle of the Bands! Totally Spice, Sinatra by Douglas & BOSCO, Bee Gees Forever, The Brothers of Blues en The Fortunate Sons.
Stations of the CrossVan 17 februari t/m 30 maart vindt 'Stations of the Cross' plaats, een kunstpelgrimage in Hengelo. De weg van kwetsbaarheid en levenskracht wordt verbeeld. Eén van de kunstwerken is te zien in Schouwburg Hengelo: de film 'Grief' van Erwin Olaf.