Alternatieve voedselbank stichting All4Free 19-03-2020

Schouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. All4Free bestaat inmiddels tien jaar en ondersteunt ongeveer 480 gezinnen in Hengelo met onder meer kleding, schoenen, speelgoed en boeken. En daar komt nu ook voedsel bij. Van de gezinnen die All4Free helpt zijn zo’n 45 ook klant bij de voedselbank. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week noodgedwongen moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Echter, hiervoor bleek veel extra ruimte nodig, die op de vaste locatie niet voorhanden is. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie. Vanuit Schouwburg Hengelo worden voedselpakketten verstrekt aan de klanten. Dit zijn pakketten met zowel houdbare producten, als met vleeswaren, groenten en fruit. Lees hier het nieuwsitem van Radio Hengelo.

Alle acties en sociale initiatieven in Hengelo rondom het coronavirus zijn verzameld op de website www.hengelosamensterk.nl.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Festival De Nederlandse Dansdagen DigitaalVan 1 t/m 8 oktober vindt het Festival De Nederlandse Dansdagen 2020 plaats, dit keer volledig digitaal. Schouwburg Hengelo is supporting theater van het festival.
Voorstellingen en concerten in Schouwburg Hengelo gaan doorVooralsnog gaan we -ondanks de nieuwe beperkende coronamaatregelen- ervan uit dat voorstellingen en concerten in Schouwburg Hengelo kunnen doorgaan. Combattimento zal vanavond een extra concert spelen, zodat aan de maatregelen kan worden voldaan. Bezoekers met kaarten ontvangen hierover persoonlijk bericht.
De kaartverkoop voor het theaterprogramma november en december is gestart!Op donderdag 17 september om 12:00 uur is de kaartverkoop voor het theaterprogramma voor de maanden november en december 2020 gestart.