Ali B op 25 feb. verplaatst naar grote zaal Rabotheater 01-02-2015

Ali B beken(d)t

Met zijn vorige cabaretprogramma ‘Ali B geeft antwoord’ won Ali de cabaretprijs Neerlands Hoop. De jury schreef: “Een multi-talent dat zonder gene een inkijkje geeft in zijn gevarieerde leven. Hij maakt er een feestje van voor familie en vrienden, waarbij hij luchtige verhalen afwisselt met diep ontroerende ontboezemingen.”

 

Daar zijn ze dan mooi ingetuind, want u als kritisch publiek voelt natuurlijk dat er meer aan de hand moet zijn. Het verhaal van de kansarme Marokkaan uit Amsterdam-Oost die het schopt tot publiekslieveling: te mooi om waar te zijn. Ali weet dat u weet dat er meer achter moet zitten. Dus komt hij nu met de echte verhalen. Voor sommigen misschien een schok, voor anderen een opluchting, maar hoe dan ook: niets was wat het leek.

 Extra kaarten beschikbaar

Gasten die al kaarten hebben geboekt worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Vanwege de verplaatsing naar de grote zaal zijn er extra kaarten beschikbaar. Kaarten kosten € 17,50 inclusief garderobe en een pauzedrankje.

Ali B met ‘Ali B beken(d)t’ speelt in Rabotheater Hengelo op woensdag 25 februari 2015 om 20.00 uur. Kaarten kosten € 17,50 inclusief garderobe en een pauzedrankje en zijn te reserveren via de website www.rabotheater.nl en verkrijgbaar via de kassa van het Rabotheater of telefonisch via 074-255 6789 van maandag t/m zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Bijgeboekte voorstelling: Kamphues & Doornbos' grote Grand-Prix-CircusOp woensdag 12 februari 2020 komen Rob Kamphues & Robert Doornbos naar Schouwburg Hengelo met hun grote Grand-Prix-Circus
Bijgeboekt! Henk Poort en de HeldenHenk Poort liet een verpletterende indruk achter in het afgelopen seizoen van ‘De Beste Zangers’. In zijn voorstelling 'Henk Poort en de Helden' brengt hij de mooiste liedjes van zijn muzikale helden ten gehore. ‘Henk Poort en de Helden’ is op 30 april in Schouwburg Hengelo te zien. De kaartverkoop is gestart!
Extra voorstelling We Will Rock You op 27 november!Vandaag, 11 oktober, om 10:00 uur start de kaartverkoop van de extra voorstelling op woensdag 27 november van We Will Rock You Musical met de Amerikaanse megaster Anastacia in de rol van Killer Queen in Schouwburg Hengelo. Reserveer nu de beste plaatsen!