Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Ali B op 25 feb. verplaatst naar grote zaal Rabotheater 01-02-2015

Ali B beken(d)t

Met zijn vorige cabaretprogramma ‘Ali B geeft antwoord’ won Ali de cabaretprijs Neerlands Hoop. De jury schreef: “Een multi-talent dat zonder gene een inkijkje geeft in zijn gevarieerde leven. Hij maakt er een feestje van voor familie en vrienden, waarbij hij luchtige verhalen afwisselt met diep ontroerende ontboezemingen.”

 

Daar zijn ze dan mooi ingetuind, want u als kritisch publiek voelt natuurlijk dat er meer aan de hand moet zijn. Het verhaal van de kansarme Marokkaan uit Amsterdam-Oost die het schopt tot publiekslieveling: te mooi om waar te zijn. Ali weet dat u weet dat er meer achter moet zitten. Dus komt hij nu met de echte verhalen. Voor sommigen misschien een schok, voor anderen een opluchting, maar hoe dan ook: niets was wat het leek.

 Extra kaarten beschikbaar

Gasten die al kaarten hebben geboekt worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Vanwege de verplaatsing naar de grote zaal zijn er extra kaarten beschikbaar. Kaarten kosten € 17,50 inclusief garderobe en een pauzedrankje.

Ali B met ‘Ali B beken(d)t’ speelt in Rabotheater Hengelo op woensdag 25 februari 2015 om 20.00 uur. Kaarten kosten € 17,50 inclusief garderobe en een pauzedrankje en zijn te reserveren via de website www.rabotheater.nl en verkrijgbaar via de kassa van het Rabotheater of telefonisch via 074-255 6789 van maandag t/m zaterdag van 12:00 uur tot 16:00 uur.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen coronavirus voor evenementen in Schouwburg HengeloUPDATE Wij hebben kennis genomen van de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen wij met het oog op de gezondheid van alle theaterbezoekers, medewerkers en artiesten de richtlijnen.
Alternatieve voedselbank stichting All4FreeSchouwburg Hengelo fungeert de komende weken als opslag en uitgiftepunt voor de voedselverstrekking van stichting All4Free. Toen de voedselbank Midden-Twente eerder deze week moest sluiten, nam All4Free de taken van de voedselbank over. Schouwburg Hengelo heeft aangeboden te fungeren als tijdelijke locatie.
Coronamaatregelen Filmhuis HengeloFilmhuis Hengelo heeft besloten om alle voorstellingen vanaf woensdag 18 t/m maandag 1 juni te annuleren.