Aanmelding Traject Theatertalent gestart 30-12-2021

Laat je meenemen in de wereld van theater

Traject Theatertalent is een unieke samenwerking tussen Theatermakerij Enschede en Schouwburg Hengelo. Een traject voor diegenen die graag spelen en uitgedaagd willen worden, maar ook ideaal voor jongeren die een theateropleiding overwegen. Meer informatie over Traject Theatertalent vind je door hier te klikken.


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Verlengde lockdown tot 25 januari 2022Het kabinet heeft op 14 januari verschillende versoepelingen bekend gemaakt. Helaas moeten wij onze deuren in ieder geval tot 25 januari gesloten houden. Dan wordt er opnieuw besloten of er meer (of wellicht weer minder) kan. Kaarthouders krijgen persoonlijk bericht.
Aanmelding Traject Theatertalent gestartWil jij meer leren over de verschillende facetten van theater maken en jouw eigen stijl en voorkeur ontdekken? Meld je dan aan voor het Traject Theatertalent.
Coronatoegangsbewijs verplicht bij uw bezoek aan Schouwburg HengeloBezoekers aan Schouwburg Hengelo van 13 jaar en ouder hebben verplicht een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Ook moet een geldig ID-bewijs worden getoond bij de toegangscontrole.