Aangescherpte maatregelen hebben geen consequenties voor Schouwburg Hengelo 13-11-2021

We zijn blij dat de overheid het vertrouwen heeft uitgesproken in alle maatregelen die theaters hebben genomen en dat wij de komende weken onder de al geldende regels open mogen blijven. Desalniettemin zijn onze gedachten ook bij de sectoren die geraakt worden. Onze bezoekers zijn meer dan welkom om bij ons in het rode pluche plaats te nemen. Wij en de artiesten doen er alles aan om er samen mooie avonden van te maken.

Wij verzoeken bezoekers om bij gezondheidsklachten die COVID-19 gerelateerd kunnen zijn niet te komen. Zonder klachten bent u van harte welkom. Wel dient u bij de ingang een coronatoegangsbewijs (QR-code) en identeitsbewijs te kunnen tonen. 

Bekijk hier de huidige wet- en regelgeving van de Rijksoverheid. 
Bekijk hier onze huisregels. 


« Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Gevolgen aangekondigde maatregelen 26 novemberHet was onvermijdelijk: de hele samenleving wordt geconfronteerd met extra maatregelen. De consequenties zijn groot. Wij zullen alle bezoekers met kaarten voor voorstellingen tot 19 december persoonlijk informeren. De geplande activiteiten van dit weekend (26, 27 en 28 november) gaan door met inachtneming van de geldende maatregelen. Blijf gezond en hopelijk tot snel!
Coronatoegangsbewijs (met QR-code & ID-bewijs) nodig voor het bezoeken van Schouwburg HengeloVoor het bezoeken van Schouwburg Hengelo is voor bezoekers van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs met QR-code nodig. Daarnaast moet ook een ID-bewijs worden getoond bij de toegangscontrole.
Wij zoeken nieuwe horecamedewerkersSchouwburg Hengelo is op zoek naar horecamedewerkers.