Traject Theatertalent

De eerste trajecten waren een succes dus nu een nieuwe, inspirerende en nog uitgebreidere editie! Voor jongeren met interesse in acteren en voorstellingen.

Traject Theatertalent is een uitdagend programma voor jongeren van 14 t/m 20 jaar. Het programma bestaat uit workshops gekoppeld aan voorstellingenbezoek, georganiseerd door Schouwburg Hengelo i.s.m. De Theatermakerij.

Talententraject 2020 (kosten voor deelname betreft € 100,- per persoon)
In januari 2020 zal de volgende versie van het theatertalenten traject weer van start gaan. Een samenwerking tussen Schouwburg Hengelo en Theatermakerij uit Enschede. De afgelopen versie was erg leerzaam, leuk, gezellig en dus een groot succes. Ook dit jaar is er weer een prachtige serie voorstellingen geselecteerd.

Alle voorstellingen worden voorafgegaan door workshops die worden verzorgt door professionele theaterdocenten. Vaak zijn deze docenten verbonden aan het gezelschap waarvan de voorstellingen worden bezocht. Zeker één van de workshops zal plaatsvinden op de prachtige locatie van de Theatermakerij in Enschede. De overige workshops vinden plaats op een echt toneel bij ons in Schouwburg Hengelo.

De selectie voorstellingen dit jaar zijn:

  • Aluin - 'De Odyssee' op do 30-01-20, 19:30 uur (Middenzaal)
  • Hendrik Groen – 'Zolang er leven is' opwo 19-02-20, 20.00 uur (Rabozaal)
  • Theater Rotterdam – 'Repelsteeltje en de blinde prinses' op vr 13-03-20, 19.00 uur (Rabozaal)
  • Toneelgroep De Vlieg – 'Ouder' op wo 15-04-20, 20.30 uur (Middenzaal)

Ervaring is niet belangrijk, motivatie wel!

Jongeren komen achter de schermen, spelen op het podium en kijken samen naar voorstellingen. Voor diegenen die graag spelen en uitgedaagd willen worden, maar ook ideaal voor jongeren die een theateropleiding overwegen.

Er is beperkt plek, dus meld je snel aan door een mail te sturen naar k.baljet@schouwburghengelo.nl onder vermelding van 'Traject Theatertalent'. Graag adres en 06-nummer vermelden. Vol is vol! Graag tot ziens in Schouwburg Hengelo!