Musical4DaagseMaak een musical in 4 dagen met de Musical4Daagse!


De wandel- en zwemvierdaagse kent iedereen wel. Wat zou er gebeuren als je zang, dans en spel in een vierdaagse stopt? Juist, de Musical4Daagse!
In de meivakantie gaat Musical4Daagse (M4D) samenwerken met Schouwburg Hengelo. Van maandag 30 april tot en met donderdag 3 mei 2018 krijgen kinderen de kans om een échte musical te maken!

Vier dagen lang zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en. De musical heeft te maken met een grote productie die in deze periode ook in theaters te zien is: 'Was getekend, Annie M.G. Schmidt'.

M4D is voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. De kinderen komen zo op een laagdrempelige manier in contact met het theater en ervaren hoe het zowel voor als achter de schermen gaat. in Noord-Holland en Utrecht is de Musical4Daagse al een begrip, nu is dit unieke concept ook te beleven in Hengelo!

Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen. Kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen zich aanmelden via deze link. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Wacht dus niet te lang met opgeven, want vol=vol!