Jeugd en Jongeren

KINDERFEESTJE
Vier je verjaardag in Schouwburg Hengelo! Voor alle jarige Joppen en jarige Jetten die hun verjaardag wel eens in de schouwburg willen vieren, hebben we een mooi programma voor een kinderfeestje samengesteld: een theaterworkshop en een leuk arrangement naar keuze!

Theaterworkshop
Heb jij altijd al eens op het toneel van de schouwburg willen staan? Dit is je kans! Tijdens deze theaterworkshop, die plaats vindt in een van onze theaterzalen, kruip je in de huid van allerlei personages en leer je spelen met verschillende emoties. Samen met een docent drama onderzoek je de wondere wereld van het theater! Houd je ook van dansen en/of zingen? Dan voegen we dat ook aan de workshop toe.

Spelworkshop 5 t/m 7 jaar
-          Duur workshop: 1 uur en 15 min (incl. pauze)
-          Minimaal 5 kinderen en maximaal 15 kinderen
-          Prijs: € 85,- per workshop

Spelworkshop 8 t/m 12 jaar
-          Duur workshop: 1 uur en 30 minuten (incl. pauze)
-          Minimaal 5 kinderen en maximaal 15 kinderen
-          Prijs: € 95,- per workshop
 
Arrangementen
Maak je kinderfeestje compleet door de workshop aan te vullen met een of meer van de volgende arrangementen:

  • Start je feestje in ons theatercafé The Green Room met ranja en cupcakes die je zelf mag versieren.
  • Kom na afloop van de workshop gezamenlijk een hapje eten (wat dacht je van pizza?) in ons theatercafé The Green Room.
  • Bezoek na de workshop een voorstelling: maak bijvoorbeeld een keuze uit een van onze familie- of jeugdvoorstellingen https://www.schouwburghengelo.nl/theater/genres/jeugd/.
  • Ga in een rondleiding op ontdekkingstocht door het gebouw. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek het domein van artiesten en theatertechnici: plaatsen waar je als theaterbezoeker normaal gesproken niet komt!

Contact & boekingen
Wensen voor een programma op maat? We horen het graag! Neem voor meer informatie, boekingen en prijzen van de arrangementen contact op met Linda Koezen-Zandbergen, telefoon 074-2556770 of e-mail l.koezen@schouwburghengelo.nl.