Jeugd en Jongeren

In Schouwburg Hengelo kunnen kinderen vanaf 2 jaar voorstellingen bezoeken. Een magische ervaring waarin fantasie en realiteit elkaar ontmoeten. De afdeling educatie van het Schouwburg Hengelo wil deze beleving nog specialer maken door activiteiten aan te bieden. Bij de zondagmiddag-voorstellingen is het mogelijk om mee te doen met een theaterworkshop, je kunt je inschrijven voor een rondleiding en soms zijn er acteurs die iets speciaals doen.

Rondje Theater voor kleuters (4 t/m 6 jaar)

Durf jij in de magische wereld van het theater te duiken? Wil je ook eens voelen hoe het is om op het toneel te staan? Net als de acteurs in de voorstelling? In de kleuterworkshop word je voor even iemand anders in een wonderlijke wereld waarin alles kan gebeuren.

Rondje Theater voor kinderen (6 t/m 9 jaar)

Durf jij emoties te spelen en in de huid te kruipen van de acteur? Laten we samen op ontdekkingstocht gaan! Wil je naar een voorstelling kijken maar sta je zelf ook graag op het toneel? Geef je dan op voor deze emotionele achtbaan!

Rondje Theater voor kinderen ( 10 t/m 12 jaar)

Een acteur moet veel tekst kunnen onthouden en deze tekst op heel veel verschillende manieren kunnen spelen. Wil jij eens voelen hoe dat werkt? Op het toneel staan en dialogen spelen? Op je kop een tekst brengen of vanaf het balkon? Geef je dan op voor deze spelworkshop!

Rondje Theater reserveren in combinatie met een voorstelling

Deelname aan de workshop kost € 5,-. Bij 12 kinderen is de workshop vol. Dus geef je op tijd op!  Reserveren kan in combinatie met een jeugdvoorstelling via de website tijdens het bestelproces in stap 3 ‘Extra opties’, via de kassa van Schouwburg Hengelo of telefonisch via 074-255 6789 van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur. De workshops gaan door bij een minimum aantal inschrijvingen van 6 kinderen.

Rondje Theater reserveren als kinderfeestje

De workshops zijn ook los te bestellen als origineel kinderfeestje. Deze wordt aangeboden met en zonder arrangement ( eten en drinken).  Hiervoor geldt een minimum van 8 en maximum van 12 kinderen. De kosten zijn € 7,50 per kind zonder arrangement.
Deze feestelijke workshop wordt ook aangeboden in combinatie met een rondleiding door de schouwburg. De rondleiding kost 35 euro extra.

Voor meer informatie neemt contact op met Linda Koezen, telefoon 074-255 6770 of e-mail l.koezen@schouwburghengelo.nl.