Brasserie So Nice

Brasserie So Nice is het café-restaurant van Schouwburg Hengelo en is geopend van maandag t/m zaterdag vanaf 9.30 uur en zondag vanaf 16.00 uur. De ingang van de Brasserie bevindt zich aan het Schouwburgplein.

Voorstellingen
De Brasserie is geopend voorafgaand en na afloop van voorstellingen en films. Theaterbezoekers kunnen in de Brasserie  terecht voor een hapje of een drankje, voorafgaand aan de voorstelling. En natuurlijk voor de gezellige nazit, vaak met de artiesten.

Nice to Work
Op werkdagen vanaf 9.30 uur biedt Brasserie So Nice een rustige en goed geoutilleerde gratis werkplek voor zzp’ers, flexwerkers, forenzen en studenten. Kortom, voor iedereen die op zoek is naar een prettige plek om buitenshuis te werken. Klik hier voor meer informatie over Nice to Work. 

Lunch
De Brasserie is overdag ook geopend voor passanten. Koffie, thee, gebak of een lunch: onze medewerkers maken het u graag naar de zin. Dat kan zowel binnen, als bij zonnige dagen buiten op ons sfeervolle terras. Door de samenwerking met de JP van den Bent Stichting kan de Brasserie de lunchgerechten zeer voordelig aanbieden. Klik hier om de lunchkaart te bekijken.

À la Carte
De keuken gaat om 15.30 uur open, vanaf dat moment is het mogelijk om à la carte te eten. Dit kan niet op maandag en dinsdag. Klik hier om de menukaart van Brasserie So Nice te bekijken. Reserveren kan per e-mail via info@brasseriesonice.nl of telefonisch via 074-2558222.

Kijk voor meer informatie ook op www.brasseriesonice.nl